TOP 4 zodii independente. Cine urăște să-i fie îngrădită libertatea? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TOP 4 zodii independente. Cine urăște să-i fie îngrădită libertatea?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » TOP 4 zodii independente. Cine urăște să-i fie îngrădită libertatea?
zodii independente

Cu toții ne bazăm pe ajutorul comunităților noastre într-un fel sau altul – oamenii sunt creaturi extrem de sociale, la urma urmei – dar îmbrățișarea unui sentiment de libertate și suveranitate personală se simte foarte bine, de asemenea. Într-o lume în care nimic nu este constant sau garantat, să ai încredere în tine este o necesitate, chiar dacă ești implicat în dinamica relației tale cu ceilalți. Cu toate acestea, pentru cele mai independente semne ale zodiacului, a avea autonomie este și mai important.

A fi independent se poate manifesta într-o varietate de moduri, depinzând parțial de pozițiile planetare majore din harta ta natală.

De exemplu, unele semne zodiacale își pot răsfăța tendințele independente rezervând o excursie individuală într-o țară străină sau luând o decizie cu risc ridicat dintr-un capriciu (este vorba de voi, semne de foc!). Între timp, alte semne zodiacale pot face acest lucru asigurându-se că sunt autonome din punct de vedere financiar, îmbrățișând moduri neconvenționale de gândire sau pur și simplu se simt confortabil să petreacă timpul singure. Există o mulțime de moduri de a ne exercita libertățile și de a trăi cu autosuficiență, așa că va arăta diferit pentru fiecare, în funcție de ”machiajul” lor cosmic unic.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

În timp ce unele semne zodiacale pot fi mai independente în mod natural decât altele, este nevoie de mai mult decât să te naști într-o anumită zi pentru a oferi cuiva un sentiment de încredere în sine – iar privirea pe harta natală în ansamblu îți poate oferi o idee mai bună despre nevoia ta astrologică de libertate. De exemplu, a avea planete motivante precum soarele (care reprezintă puterea de voință și identitate) sau Marte (care reprezintă acțiune și energie) în aventuroasa casă a noua a hărții natale poate face pe cineva deosebit de liber și dornic să exploreze lucruri noi. În mod similar, a avea anumite planete în casa a XII-a, a introspecției poate crește dorința cuiva de singurătate și spațiu personal.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul îndrăzneț și sfidător se naște pentru conducere. Aceste semne de foc care urmaresc cu încăpățânare dragostea, își urmează impulsurile pentru a fii responsabile de propriul destin și nu vor să fie stăpâniți de nimeni altcineva. Pe lângă faptul că este unul dintre semnele cardinale care iau inițiative, Berbecii sunt, de asemenea, conduși de planeta Marte, neînfricată și înflăcărată, care îi impregnează cu spiritele lor asemănătoare războinicilor și cu puterea lor interioară. Acești pionieri incapățînați sunt întotdeauna gata să ia măsuri și să facă mișcări pasionale, iar sentimentul lor neîngrădit de independență nu poate fi reținut sau împiedicat.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Poate că nu există semn mai independent decât Săgetătorul cu spirit liber. Fiind căutători de entuziasm de-a lungul vieții și iubitori de aventură, aceste semne de foc fericite au nevoie de multă libertate pentru a prospera. Săgetătorii își provoacă în mod constant convingerile proprii și ale celorlalți, își extind orizonturile și se avântă fără teamă pe un nou teritoriu – așa că refuză să fie prinși sau ținuți pe loc de orice care le pune frână părții lor sălbatice. Le place să fie în mișcare și liberi să-și urmeze propriile capricii, așa că relațiile codependente sau stilurile de viață restrictive tind să se confrunte cu nevoia lor constantă de viteză. Acești temerari cu minte deschisă apreciază mult spațiu, astfel încât să poată urmări curcubeele și să exploreze necunoscutul în timpul lor, fără limitare.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Se spune că dacă vrei să faci ceva corect, atunci s-ar putea să fii nevoit să-l faci singur – și nimeni nu este de acord cu acest sentiment mai mult decât un Capricorn cu mintea independentă. Aceste semne de pământ muncitoare și pragmatice se mândresc că sunt autonome, ceea ce face ca independența lor să fie extrem de importantă pentru ei. Nu le place să se bazeze prea mult pe alți oameni și doresc să poată sta pe picioarele lor în orice moment. Ei fac tot posibilul pentru a construi cariere, relații și stiluri de viață care sunt stabile, susținând autonomia lor. Capricornii au încrederea și caracterul practic necesare pentru a face lucrurile fără ca altcineva să-i dirijeze.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Vărsătorul este semnul asociat cu prieteniile și comunitatea, așa că au o înțelegere naturală a importanței lucrului împreună și a face parte din colectiv. Cu toate acestea, acest lucru nu le slăbește tendința către independență, deoarece purtătorul de apă este, de asemenea, rebelul liber gânditor al zodiacului. Guvernați de planeta inovatoare și care încalcă regulile – Uranus, Vărsătorii nu vor să calce pe urmele nimănui sau să fie ținuți de tradițiile din trecut. Aceste semne excentrice de aer sunt forțate să mărșăluiască în ritmul propriei tobe și refuză să se conformeze status quo-ului sau să adere la normele altcuiva. A fi neconvențional și a-și pava propriul drum este cu adevărat calea Vărsătorului.

sursa: Bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 27/08/2022