Cum sunt barbatii nascuti in luna august. 5 lucruri la care sa te astepti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt barbatii nascuti in luna august. 5 lucruri la care sa te astepti

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt barbatii nascuti in luna august. 5 lucruri la care sa te astepti
Cum sunt barbatii nascuti in luna august
Credit foto: Depositphotos.com

Te intrebi cum sunt barbatii nascuti in luna august? Vei afla in continuare 5 lucruri la care poti sa te astepti atunci cand iubesti un barbat nascut in luna august.

Este rebel

Un barbat nascut in august este un rebel, dar si un amant desavarsit. Este definitia iubitului si tatalui perfect. Daca esti intr-o relatie cu un barbat nascut in august, asigura-te ca nu te joci cu el! Nu vrei sa-l vezi furibund! Fara dragoste, viata lui nu are sens. De fapt, el este cea mai nevinovata si modesta persoana pe care ai vazut-o vreodata. Odata cu nasterea sa, aduce lumina in viata tuturor.

Ii place compania oamenilor

S-ar putea sa-l gasesti facand plaja sau corectand o prelegere, in ambele variante el este intotdeauna insotit de un grup de oameni. Niciodata singur. Probabil ca il vei gasi intotdeauna alaturi de un grup de fani care il tot complimenteaza. S-ar putea sa-si iroseasca banii cumparand lucruri de care nu are nevoie, dar nu isi iroseste viata! Intotdeauna trebuie sa aiba public pentru orice face, altfel nu face nimic.

Luna nouă în Fecioară 2022. 27 august. Ghid de supraviețuire. Ce să faci și ce să nu faci!

Partenerul ideal

El este dispus sa aiba mearga pana in panzele albe daca persoana iubita este acolo cu el. Ca partener, trebuie sa stii ca respectul este ceea ce are cea mai mare nevoie. In afara de nevoia lui de a fi complimentat tot timpul. S-ar putea sa fie considerat timid si inocent, dar asta este doar o masca. Cand ramane fara rabdare ia foc.

Este amabil si sociabil

Un barbat nascut in august este foarte amabil si social. El te sprijina si la bine si rau si este un amant incredibil de bun. Pentru a-si castiga inima nu trebuie sa faci prea multe! Este usor. Din cand in cand, fiecare centimetru din el este gata sa se indragosteasca si daca esti suficient de inteligent, poti profita de situatie si poti planifica o intalnire romantica pentru a-l cuceri.

Soare în Fecioară 2022. 23 august – 22 septembrie. Impact asupra zodiilor cu Uranus și Mercur retrograde

Romantic incurabil

Este un romantic fara speranta. Daca dragostea nu exista in viata lui, e foarte trist. Exista doar doua optiuni pentru el, sa fie iubit sau nimic. De indata ce dragostea intra in viata acestui om, banii nu mai conteaza. Va cheltui cat mai multi bani pe tine pentru a-ti arata cat de mult te iubeste si cat de mult ii pasa de fapt. E greu sa ii rezisti cu toate restaurantele de lux la care te invita, cu toate accesoriile scumpe pe care le cumpara pentru tine. Cu toate scrisorile de dragoste pe care ti le scrie.

sursa: dazzling.news

foto: Depositphotos.com

Data articol: 04/08/2023