Cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie. 7 curiozitati nestiute! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie. 7 curiozitati nestiute!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie. 7 curiozitati nestiute!
Cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie
Credit foto: Depositphotos.com

Vrei sa stii cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie? Citeste in continuare! Desi simpli si pasionali, au tendinta de agresivitate. Au momente in care pot deveni foarte reci. Iar daca esti in cautarea unui barbat care sa te faca sa te simti in siguranta, barbatul nascut in aprilie nu este ceamai buna optiune. Insa, daca iti doresti actiune si momente palpitante de aventura, barbatul nascut in aprilie este mereu pregatit.

Iata cum sunt barbatii nascuti in luna aprilie

1. Independenti si pasionali

Barbatii nascuti in luna aprilie au o personalitate magnetica. Le place rolul de lider. Fac intotdeauna ceea ce-si propun si isi urmaresc indeaproape obiectivele. Sunt foarte muncitori, doresc sa castige bani multi si nu se dau inapoi de la munca grea pentru asta. Nu le place sa ceara ajutorul celorlalti.

2. Energici si activi

Barbatii nascuti in aprilie sunt intotdeauna gata pentru actiune. Sunt foarte entuziasti cand vine vorba despre mancare, stiinta, carti, calatorii. Pun mare pret pe actiune si mai putin pe vorbe. Nu lasa viata sa treaca pe langa ei si nu te vei plictisi niciodata langa un barbat nascut in luna aprilie.

Te mai poate interesa: Zodia BERBEC. Totul despre barbatul Berbec

3. Sensibili si isi urmeaza inima, dar si mintea

Desi nu par, barbatii nascuti in aprilie sunt foarte sensibili. Ii poti cataloga de multe ori nepoliticosi, egoisti, agresivi, insa in interiorul lor sunt foarte calzi si sensibili. Doar ca nu vor sa arate acest lucru. Cand sunt raniti le trebuie ceva vreme ca sa se repuna pe picioare. Si nu se vor mai angaja intr-o relatie prea curand daca au suferit din dragoste. Au o capacitate uimitoare de a sti cand sa isi asculte inima si cand mintea.

4. Creativi si curajosi

Barbatii nascuti in luna aprilie n-au nicio problema in a infrunta direct obstacolele care le apar in cale. Nu se tem sa ridice vocea, daca este cazul. Vor spune intotdeauna ce gandesc. Gasesc solutii creative la problemele pe care le au.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/04/2024