Shop
Ultimele 100 de articole

Cum se distrug zodiile fara sa isi dea seama

29 noiembrie 2018, , Vizualizări:
Cum se distrug zodiile

 

SAGETATOR

Ai foarte multe idei, insa nu te gandesti mult asupra consecintelor. Pornesti imediat sa pui in practica acele idei, iti place spiritul de aventura, chiar daca dai gres. Trebuie sa inveti, insa, sa privesti in ansamblu si pe termen lung. Ia-ti si astfel de angajamente.

 

 

CAPRICORN

Esti foarte determinat si nu iti este frica de munca. Stii prin munca poti avea succes. Totusi, daca nu ai echilibru in viata, oricat ai fi de muncitor, nu poti avea tot ce-ti doresti. Viata nu inseamna numai munca. Ocupa-te si de distractie!

 

 

VARSATOR

Ai multe “bagaje”. Refuzi sa te ierti pentru greselile trecutului. Din pacate, nu vei fi niciodat pregatit cu adevarat sa mergi mai departe. Doar daca lasi trecutul in urma. Trage o linie imaginara, accepta ca persoana care ai fost pana atunci s-a schimbat. Iarta-ti greselile si concentreaza-te pe prezent si viitor.

 

 

PESTI

Abilitatea de a vedea binele in oricine te poate face sa accepti in viata ta si persoane care iti fac rau. Ai intentii bune, insa nu reusesti sa setezi limite si le permiti altora sa te raneasca din nou si din nou. Invata sa nu-i mai lasi pe ceilalti sa-ti stirbeasca din stralucire. Stii care iti este valoarea.

 

Sursa: awarenessact.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.