Cum să cucerești o femeie născută în zodia BALANȚĂ. 5 trucuri inteligente - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum să cucerești o femeie născută în zodia BALANȚĂ. 5 trucuri inteligente

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum să cucerești o femeie născută în zodia BALANȚĂ. 5 trucuri inteligente
Cum să cucerești o femeie născută în zodia BALANȚĂ
Credit foto: Depositphotos.com

Dacă vrei să cucerești o femeie BALANȚĂ, trebuie să o convingi că ești jumatatea perfecta. Adică acea persoană care o completează ca să echlibreze balanța. Iar dacă vrei să știi și mai multe despre femeia BALANȚĂ, citește aici.

Iata 5 moduri cum să cucerești o femeie născută în zodia BALANȚĂ.

1. Lasă-i opțiuni

Femeii Balanță îi place la nebunie să flirteze, iar lucrul care o doboară rapid este gelozia. Va trebui să dai dovadă de diplomație și să-i înțelegi această latura, fără a o presă să-și asume angajamente în ceea ce te privește. Femeii Balanță îi place să se joace, să își păstreze opțiunile deschise pentru cât mai mult timp. Indecizia lor este deja proverbială. Te poți aștepta și să anuleze câteva întâlniri, chiar în ultimul moment. Când va decide,  însă, că tu ești “alesul”, nu-i mai trebuie altceva. Doar că îi ia mult timp să se hotărască!

2. Fii ultra-politicos

Nu fi niciodată agresiv, nepoliticos sau cu gura mare dacă vrei să atragi o femeie Balanță. Majoritatea femeilor născute sub semnul zodiacal Balanță urăsc certurile și conflictele. Emoțiile puternice sunt foarte greu de gestionat pentru ea si o sperie ieșirile nervoase. Femeia Balanță își dorește o viață linistita, fara conflicte. Tine mereu cont de faptul ca tipatul, injuratul si, in general, comportamentul agresiv primesc bile negre si indeparteaza o femeie Balanta. Un comportament grosolan va avea un efect negativ asupra șanselor tale de a câștiga inima unei femei Balanță. Pentru că s-a născut sub un semn de Aer, fata Balanță preferă să vorbească despre probleme calm și rațional – și se așteaptă să faci același lucru. Cu siguranță, este mai probabil să fie atrasă de tine dacă pari deschis la minte, liniștit și cineva care este dispus să dea și să ia.

3. Ascultă

Femeii Balanță îi place să comunice. Iar pentru a comunica trebuie să aibă alături un bun ascultator. Ascultă femeia Balanță, participă activ la conversatie. Îi place foarte mult să vorbeasca despre proiectele ei, despre ideile sale. Și, cum îi este foarte greu să ia decizii, un bun ascultator o poate ghida.

Nu rata nici: Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

4. Fii în formă și arată ”țiplă”

Femeia Balanță nu iubește doar mintea, ci și fizicul unui bărbat. Deci ai grijă tot timpul de modul în care arăți. Fii cea mai bună variantă a ta în compania unei Balanțe. Căci zodia sa este patronată de Venus, planeta iubirii, și rareori vei vedea o femeie Balanță alături de o persoană care să nu fie arătoasă. Îmbraca-te cu cele mai drăguțe haine, dă-ți cu parfum, fii în formă. Femeile Balanță își doresc alături un companion cu care să se mândrească, pentru care să fie complimentat.

5. Fii prietenul ei cel mai bun și confidentul său

Dar poate că sfatul numărul unu pentru ca o femeie Balanță să se îndrăgostească de tine este pur și simplu să devii cel mai bun prieten al ei. Pentru o Balanță, dragostea și prietenia sunt strâns legate, motiv pentru care este neobișnuit ca o fată Balanță să se implice romantic cu cineva care nu este și un bun prieten. Primul pas către câștigarea inimii unei femei Balanță este să te faci indispensabil pentru ea ca și confident apropiat. Cineva despre care simte că o înțelege cu adevărat și în care poate avea încredere cu toate secretele ei. Încuajeaz-o să se deschidă cu tine, dezvăluindu-i mai întâi câteva lucruri personale despre tine. Încet, dar sigur, femeia ta Balanță va începe să creadă că nu se poate descurca fără tine și sperăm că romantismul va continua.

sursa: astroreveal.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 29/09/2023