Cele mai neînțelese zodii. De ce apar confuziile? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai neînțelese zodii. De ce apar confuziile?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cele mai neînțelese zodii. De ce apar confuziile?
Cele mai neînțelese zodii

Ca oameni, trebuie să fim capabili să ne exprimăm și trebuie să fim înțeleși. Vrem să credem că atunci când comunicăm (și chiar și atunci când nu o facem), există oameni care ne înțeleg. Face parte din experiența umană.

Din păcate, atunci când ești una dintre cele mai greșit înțelese semne zodiacale, poate fi dificil să-ți transmiți mesajul într-un mod care să fie de înțeles.

Uneori suntem pur și simplu înțeleși greșit și, conform astrologiei, pentru unele semne zodiacale, această neînțelegere este o întâmplare obișnuită.

Pentru aceste semne zodiacale, există momente în care s-ar putea să fii la capătul puterilor tale, răbdarea ta este complet epuizată, ești exagerat de obosit și nu îți alegi cuvintele cu atenție sau nu te gândești la acțiunile tale. Sunt acele momente în care alții par să aibă o idee greșită despre tine.

Oamenii te pot considera nepoliticos sau nesuferit dacă nu înțeleg contextul comportamentului tău. Uneori poți să explici de ce ai făcut ceea ce ai făcut, dar de multe ori trebuie doar să lași lucruile așa cum sunt. Nu întotdeauna ai ocazia să corectezi ideea greșită a cuiva despre tine.

5 cele mai greșit înțelese semne zodiacale

1. Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Toată lumea pare să creadă că Peștii sunt atât de sensibili încât vor ceda în orice moment. Adevărul este că au un nucleu interior foarte puternic și nu vor face nimic din ce nu vor să facă.

Oamenii cred că, pentru că Peștii sunt atât de plini de compasiune și de altruism, vor lăsa pe oricine să facă orice din ei, dar nu este adevărat. Pot părea că s-au pierdut în imaginația lor, dar sunt ageri și știu exact ce se întâmplă. Peștii se pot descurca singuri și nu vor ceda dacă nu ești de acord cu ei.

2. Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Oamenii tind să creadă că, deoarece Scorpionii sunt foarte pasionali, ei sunt foarte negativi și pesimiști. Dar Scorpionii au o latură pozitivă a personalității lor, la fel ca toți ceilalți. Au un simț al umorului fantastic și sunt adesea foarte optimi. Ei pot simți lucrurile profund, dar asta include sentimente de bucurie și fericire. Scorpionii își pot ascunde emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu au o varietate întreagă de sentimente.

3. Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Persoanele Vărsător pot uneori să enerveze oamenii și nici măcar nu au habar de ce. Vărsătorul poate părea rece, nepoliticos și distant pentru unii oameni, dar adevărul este că uneori se simt incomod din punct de vedere social și pur și simplu nu știu ce să facă.

Oamenii tind să creadă că Vărsătorii sunt impenetrabili și că nu contează ce le spui sau le faci, că individul Vărsător este indiferent la orice. S-ar putea să pară că nu le pasă, dar nu este adevărat – pur și simplu li se împleticește limba și se blochează capul.

4. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au, de asemenea, o reputație proastă că sunt dependenți de muncă, lipsiți de umor și evlavioși. Oamenii cred că peroanele Capricorn nu sunt interesați de sex, când de fapt este adevărat opusul. Capricornii tind să fie amuzanți, fiind distractiv să te afli în preajma unor oameni cu o latură neplăcută.

Ei pot munci din greu, dar se pot distra la fel de intens. Sunt animatori fabuloși și dacă un Capricorn are o petrecere, este un eveniment pe care nu îl poate rata. Capricornii nu sunt întotdeauna cetățeni integri; fac greșeli și se comportă la fel de iresponsabil ca oricine.

5. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt extrem de neînțeleși. Concepția greșită comună este că sunt duplicitari, mincinoși și vor spune oamenilor ceea ce cred că vor să audă pentru a-i manipula. Se crede că Gemenii poartă întotdeauna o mască și nu sunt niciodată reali sau sinceri.

În realitate, Gemenii mint rar, cu excepția cazului în care este o minciună nevinovată, și sunt foarte sinceri nu numai cu cuvintele lor, ci și cu caracterul lor. Gemenii sunt distractivi, dar sunt cu picioarele pe pământ și sunt mereu acolo pentru alți oameni. Ei sunt de fapt mult mai de încredere și mai responsabili decât cred mulți oameni.

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 03/09/2022