Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele
cele mai crude semne ale zodiacului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - angel-1284369_1920

Toate zodiile au o parte intunecata. Insa aceste 5 zodii sunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele.

Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de cine sa te feresti.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

5. Capricorn

Capricornii sunt o zodie dificila. Dincolo de o incapatanare fara margini, niciodata nu vor face ce le vor spune altii. Capricornii au putini prieteni, iar comunicarea cu ei este de-a dreptul imposibila. Ei nu vorbesc decat cu persoanele pe care le considera importante. Iti trebuie multa rabdare ca sa scoti doua vorbe de la un Capricorn.

4. Varsator

Varsatorii nu apreciaza decat ideile pe care le au ei insisi. Lor le place sa fie liderii. Dau cu usurinta vina pe ceilalti pentru a-si salva pielea. Sunt destul de emotionali, iar asta este pentru ei o mare o problema.

3. Gemeni

Gemenii sunt reci si distanti. Pot rani foarte usor sentimentele cuiva prin indiferenta lor. Ce parere au ceilalti despre aceste lucruri nu va schimba cu nimic situatia.

2. Berbec

Impulsivitatea excesiva a Berbecului creeaza cele mai multe probleme. Nu va recunoaste niciodata ca a gresit. Dar se va lupta cu tine de fiecare data pentru a-ti demonstra ca are dreptate. Chiar daca nu e  asa.

1. Scorpion

Cel mai crud semn al zodiacului este Scorpionul. Trebuie sa fie tot timpul numai cum vrea el. Nu conteaza cum ajunge acolo. Se va folosi de oameni pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Sursa: wakeupyourmind.net

Foto: Pixabay.com

Data articol: 11/09/2021