Cel mai rar semn zodiacal. Afla daca faci parte din el. Care este explicatia specialistilor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cel mai rar semn zodiacal. Afla daca faci parte din el. Care este explicatia specialistilor!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cel mai rar semn zodiacal. Afla daca faci parte din el. Care este explicatia specialistilor!
p ce toate semnele zodiacale au propriul lor set unic de binecuvantari si puncte slabe, doar unul dintre ele poate pretinde ca este cel mai rar.

In timp ce toate semnele zodiacale au propriul lor set unic de binecuvantari si puncte slabe, doar unul dintre ele poate pretinde ca este cel mai rar. Care este explicatia specialistilor?

Cel mai rar semn zodiacal: Capricorn

De ce atat de putini nativi ai zodiei Capricorn? Motivele acestei raritati se reduc la reproducere si nastere. Printre cele mai putin obisnuite zile de nastere, se numara Ajunul Craciunului, Ziua de Craciun, Ziua Anului Nou si zilele care inconjoara aceste date, care toate cad sub semnul Capricornului.

Adaugati la aceasta faptul ca ianuarie, a carui cea mai mare parte este ocupata de sezonul Capricorn, este luna de nastere cea mai putin activa si aveti o presupunere rezonabila cu privire la cel mai rar semn zodiacal. Faptul ca ziua lor de nastere se afla in preajma Sarbatorilor si a vacantelor de iarna, ii face pe Capricorni sa se simta frustrati ca nu sunt ei in centrul atentiei. Poate si de aici dorinta lor acerba de a avea succes si accesele dese de superioritate. Persoanele nascute sub aceasta zodie functioneaza cel mai bine atunci cand lucreaza impotriva a ceva, iar rezultatul final, desi adesea dureaza, merita intotdeauna asteptarea.

Citeste si: Caracteristici CAPRICORN. 80 de adevaruri despre zodia CAPRICORN

Explicatia astrologilor

Sezonului Capricornului se intinde intre 22 decembrie si 19 ianuarie, fiind mai scurt decat celelalte sezoane zodiacale. Potrivit statisticilor, intre 1994 si 2014 – sezonul Capricornului include si cele mai putin obisnuite date de nastere: Craciunul (25 decembrie), Ziua Anului Nou (1 ianuarie), Ajunul Craciunului (24 decembrie).

Explicatia stiintifica

Factorii anatomici intra si ei in discutie cand vine vorba despre nasterile in lunile decembrie si ianuarie. Cercetatorii spun ca modificarile de temperatura si durata zilei contribuie la cresterea fertilitatii in vreme de iarna si mai putin in vreme de vara.  

foto: Depositphotos.com

Data articol: 22/01/2022