Ce trebuie sa stii daca iubesti pe cineva nascut in luna august - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce trebuie sa stii daca iubesti pe cineva nascut in luna august

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Ce trebuie sa stii daca iubesti pe cineva nascut in luna august
nascut in luna august

Fiecare om are propriile sale atuuri cat si slabiciuri. Iata, insa, cum persoanele nascute in luna august.

Perfectioniste

Persoane nascute in august sunt caracterizate de perfectionist. Si cand vine vorba de curatenie sunt cu adevarat de groaza. Urasc dezordinea si toate lucrurile trebuie sa fie la locul lor. Nu suporta rufe murdare pe jos. Nu ar trebui sa fii surprins daca o astfel de persoana face curatenie zilnic.

Au intotdeauna dreptate

Oamenii care au venit pe lume in august trebuie sa aiba ultimul cuvant in orice discutie. Nici macar nu incerca sa castigi o disputa verbala cu o astfel de persoana pentru ca nu vei reusi niciodata. Si lucrul cel mai rau – stiu ca au mereu dretate si chiar au. Zambetul de pe fata lor prin care iti transmit: „Ti-am spus” te calca pe nervi de fiecare data. Cu toate acestea nu poti sa nu-i iubesti.

Nu rata nici: 4 tipuri de OAMENI nascuti in luna AUGUST. Tu din ce categorie faci parte?

Au nevoie de spatiu personal

Persoanele nascute in august au nevoie de spatiu personal. Nu se deschid si nu vorbesc despre sentimentelor lor decat dupa ce a trecut o perioada mai lunga de timp, asa ca nu dispera daca sunt inca inchisi in ele insele. Doar ca au nevoie de timp pentru a se simti confortabil in preajma ta. Crezi sau nu, se emotioneaza atunci cand cineva ii priveste drept in ochi, asa ca ai rabdare. Si, indiferent de cat de mult te iubesc, au nevoie sa ramana singure cu ele insele.

Scriitori foarte buni

Poate ca nu sunt cei mai buni oratori din lume, insa compenseaza cu exprimarea in scris. Stiu cum sa-si adune gandurile si sa puna sentimentele in vorbele asternute pe hartie. S-ar putea sa aiba un jurnal zilnic, insa asta nu inseamna si ca ai voie sa-l citesti. Daca vor sa afli cum se simt, iti vor spune.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/08/2022