Ce tip de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce tip de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Ce tip de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie

Nimic nu ne dezvăluie înclinațiile și preferințele individuale mai mult decât ceea ce ne place să facem în vacanța noastră. Când nu există reguli sau obligații care să-ți structureze timpul, ce îți place să faci în mod natural? Ce te face să te relaxezi?

Semnele astrale au răspunsul, în mod evident. Lasă cosmosul să fie agentul tău de călătorie și încearcă să alegi ce tip de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie.

Berbec: Un city break în ritm alert

Plictiseala este inamicul tuturor oamenilor din zodia Berbec. Stând întins toată ziua pe șezlong, probabil te-ai plictisi de moarte și … ai nevoie de MAI MULT. Un city break într-un oraș înseamnă că îți poți face programul împachetând o sută de lucruri diferite și poți regla viteza pentru a le face pe toate. Orașele sunt compacte și concepute pentru a satisface orice gust. Alege să-ți faci drum prin capitalele lumii, încercând tot ce ți se oferă.

Taur: Un all inclusive luxos

Mâncarea, răsfățul și relaxarea sunt principalele tale elemente din lista de vacanță. Dacă toate acestea sunt satisfăcătoare, atunci și tu ești fericit. Genul de stațiune de lux care nu necesită nimic mai mult de la tine decât să te duci la micul dejun, prânz și cină și să întinzi mâna pentru următorul cocktail sună perfect.

Descoperă ce li se potrivește restul zodiilor pe LIFE.ro!

Data articol: 07/09/2021