Astrologia sefilor: Cei 12 sefi ai zodiacului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Astrologia sefilor: Cei 12 sefi ai zodiacului

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Astrologia sefilor: Cei 12 sefi ai zodiacului
Imagine de StockSnap de la Pixabay

Daca vrei sa te intelegi bine cu seful, afla ce zodie este, apoi citeste mai jos. Vei descoperi aici cateva caracteristici comune sefilor, in functie de semnul lor zodiacal.

Semne de foc: Plecaciunea

Cand lucrezi cu un Berbec, nu e slujba, e razboi. Cand ajung in pozitii inalte, Berbecii nu ajung acolo pentru ca au “pile” sau pentru ca s-au dat bine pe langa cine trebuie. Ci pentru ca au muncit din greu, s-au luptat si au reusit. Vrei o marire de salariu? Cere-i-o! Insa ai grija sa si demonstrezi ca o meriti.

Spre deosebire de alti sefi, Leii sunt corecti, generosi, de ajutor. Intr-o echipa condusa de un Leu vei vedea armonie, apreciere si respect. Pentru ca Leul, pe cat de mult cere apreciere si respect, pe atat de mult le ofera celorlalti membri ai echipei. Partea proasta este ca isi revendica toate ideile bune ale celorlalti. Daca vrei o marire de salariu de la Leu, lauda-l!

Sefii Sagetatori sunt acele persoane care te vor pune sa faci exact lucrurile care nu iti plac. Pentru ei asta inseamna “intarirea caracterului” si parerea lor ferma este ca un om fara caracter nu poate fi un om productiv. Nu sunt cei mai diplomati oameni din lume, dar au simtul umorului si incurajeaza angajatii spre o viata armonioasa si sanatoasa. Vrei o marire de salariu de la un Sagetator? Transforma-te in angajatul model in viziunea lui. Du un stil de viata sanatos, invita-l la tot felul de jocuri si ai grija sa pierzi.

Video 41 Sfatulparintilor.ro: Cat mai poti atunci cand crezi ca nu mai poti? Sus vibratia! Esti mai puternic decat crezi

Horoscop special: Ce iti aduce NOU SI DIFERIT Soarele in GEMENI 2021?

Horoscop special. Saturn retrograd in Varsator! Ce EFECTE genereaza asupra fiecarei zodii

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,
Data articol: 05/11/2021