Aceste 4 ZODII vor avea super-NOROC în octombrie. 3 planete sunt responsabile! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste 4 ZODII vor avea super-NOROC în octombrie. 3 planete sunt responsabile!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Aceste 4 ZODII vor avea super-NOROC în octombrie. 3 planete sunt responsabile!
cele mai norocoase zodii din luna octombrie

Luna octombrie ne prilejuiește ieșirea din retrograd a trei planete importante, ceea ce crește simțul normalității în viața noastră. Toate zodiile vor simți luna octombrie ca pe  o perioadă de renaștere, însă zodiile de mai jos vor avea super noroc.

Iată cele mai norocoase zodii din luna octombrie.

BERBEC

Octombrie pare a fi calmul de dinaintea furtunii. Așa că bucură-te de abundență! Este un moment grozav pentru intimitate și pentru prioritizarea relațiilor tale. Apleacă-te mai mult spre ​​inima ta și implică-te  în conexiunile romantice în jurul datei de 9 octombrie, când luna plină din Berbec îți luminează viața amoroasă.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

BALANȚĂ

Cum luna octombrie strălucește în energia armonioasă a Balanței, nu e de mirare că te vei simți echilibrat. Relația dintre Venus și Soare din 22 octombrie întărește energia senzuală, deoarece îți sporește încrederea și te invită să vezi frumusețea din toate lucrurile.

SCORPION

Eclipsa de Soare din zodia ta poate aduce răsturnări neașteptate, dar necesare. Planeta benefică Venus te va îndemna să te conectați mai profund în spațiul inimii, în timp ce Mercur ieșit din retrograd aduce claritate și concentrare asupra situațiilor care au fost neclare în tot acest an.

PEȘTI

Octombrie înseamnă a renunța și a permite noilor experiențe să modeleze o nouă perspectivă. Odată cu norocosul Jupiter retrograd care intră în semnul tău pe 28 octombrie, te vei simți în mod special chemat să-ți extinzi cunoștințele și să fii deschis către lucruri mai mari și mai bune.

sursa: Bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 05/10/2022