7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » 7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului
semnele de Apa ale zodiacului - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-jfecr

Zodiacul are patru elemente reprezentative – Foc, Pamant, Aer si Apa – fiecare reprezentand o anumita energie si o metoda de perceptie pe care cei care apartin acestor semne le au.

Semnele de Apa – Rac, Scorpion, Pesti – sunt foarte perspicace, cu instinct ascutite si “miros” imediat oamenii. Sunt ghidate de sentimentele lor puternice si nu isi schimba usor parearea odata formata despre cineva. Semnele de apa isi pot da seama aproape instantaneu daca intentiile cuiva sunt onorabile sau nu. Ele se bazeaza foarte mult pe limbajul trupului si pe tiparul de comportament.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata 7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului.

1. Sunt fini observatori

Cum spuneam, semnele de Apa sunt excelenti cititori ai limbajului trupului. Fini observatori, ei acopera fiecare detaliu si gasesc informatii pe care altii nu le vad. Ca apa care patrunde in fiecare crapatura intalnita pe drumul sau, semnele de Apa patrund in profunzimea lucrurilor.

2. Au emotii puternice

Semnele de Apa sunt conduse de emotii. De aceea sunt si firi foarte empatice si gata sa-i ajute oricand pe ceilalti. Semnele de Apa traiesc mai intens orice situatie decat orice alt semn aflat intr-o situatie identica. Reversul medaliei este ca pot deveni coplesiti cateodata, iar deciziile pe care le iau in acest moment nu sunt dintre cele mai rationale.

Te mai poate interesa si: Horoscop 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

3. Sunt firi ganditoare

Semnele de Apa pot fi considerate retrase sau timide. De fapt, ele doar gandesc. Au obiceiul de a analiza si supraanaliza in profunzime situatii pe care altii nici nu le baga in seama. De aceea au tendinta sa-si complice viata prea mult.

4. Nu iau decizii rapid

Pentru ca stau prea mult sa gandeasca o situatie nu prea iau deciziile rapid. Se gandesc la prea multe optiuni si nu stiu ce sa aleaga, in final. De aceea apare foarte des in cazul lor starea de coplesire cand trebuie sa hotarasca ceva.

5. Sunt firi misterioase

Pentru ca nu pun toate cartile pe masa, semnele de Apa creeaza in jurul lor o atmosfera misterioasa. Nu vorbesc cu oamenii pe care ii cunosc si in care nu au incredere deplina. Din cand in cand se retrag in carapacea lor pentru a medita la problemele lor. Isi iubesc foarte mult familia si prietenii, insa tot au nevoie sa stea singuri.

Nu rata nici: Ai maini „de apa”, „de foc” sau „de aer”. Ce fel de persoana esti in functie de forma palmelor

6. Sunt firi creative

Imaginatia si creativitatea semnelor de Apa nu cunosc limitele. Pot deveni scriitori valorosi, muzicieni sua orice altceva care implica creativitatea. Sunt firi visatoarea si nu accepta prea usor regulile.

7. Sunt firi schimbatoare

Apa este fluida, curge si se muleaza. Nu are forma, nu are limite. Se poate conforma celorlalte elemente sau le poate distruge. Apa potoleste vantul (Aer), erodeaza pamantul si stinge focul, de aceea este considerata cea mai puternica forta a naturii. De aici si firea schimbatoare a semnelor de Apa.

Citeste si: Esti Foc, Apa, Aer sau Pamant? Afla ce sa mananci ca sa fii sanatos

Surse: zodiacfire.com

Foto

Data articol: 08/09/2021