4 zodii care au NOROC in viata. Te numeri printre ele? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 zodii care au NOROC in viata. Te numeri printre ele?

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » 4 zodii care au NOROC in viata. Te numeri printre ele?
zodii care au NOROC in viata
Credit foto: Depositphotos.com

Definitia fiecaruia despre succes arata putin diferit de la om la om. In functie de valorile si obiectivele tale, interpretarea ta pentru a fi realizat in viata poate fi urcarea pana la o pozitie de CEO, sau poate pentru altcineva poate gasi la fel de implinitor sa-si ajute comunitatea. Din punct de vedere astrologic, harta natala este un instrument perspicace care te poate ajuta sa identifici punctele forte care iti permit sa-ti atingi obiectivele si sa te apropie de versiunea ta de succes. In plus, poate identifica noduri specifice care discern daca pur si simplu te-ai nascut cu calitate de star. Indiferent daca te identifici cu nivelul de realizare al lui Bill Gates sau ai un sentiment arzator ca esti destinat maretiei, sansele sunt ca graficul tau natal arata ca esti una dintre cele mai de succes semne zodiacale.

In timp ce semnul tau solar iti poate oferi o prezentare generala a calitatilor tale exterioare, exista si alte elemente in harta natala care vorbesc despre norocul tau si despre destinul tau, cum ar fi prezenta lui Jupiter si, respectiv, amplasarea Nordului Nord. Jupiter este responsabil cu averea si norocul in harta natala. In astrologie, Jupiterul de bun augur guverneaza abundenta, asa ca, daca semnul tau Jupiter este in Varsator, de exemplu, s-ar putea sa fii binecuvantat cu o viata sociala activa, deoarece semnul de aer se refera la prietenie si societate.

Nodul tau nord, pe de alta parte, indica destinul tau, mai ales cand vine vorba de cariera si chemarea ta personala. A avea mai multe plasamente planetare sau a nodului nord in a zecea casa a profesiei si a chemarii tale, este de obicei un semn daca te-ai nascut cu noroc in cariera ta. Acesta este un semn al cuiva care va pune o amprenta asupra ceva sau o schimbare majora in domeniul sau. Acesti oameni simt ca identitatea si fericirea lor sunt strans legate de capacitatea lor de a realiza lucruri in viata.

Esti destinat unei vieti pline de realizari? Continua sa citesti pentru a afla daca ai noroc ca fiind una dintre cele mai de succes semne zodiacale.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Intre a fi un element de foc si primul semn din zodiac, Berbec, ai dreptate sa simti ca esti destinat sa duci o viata implinita. Atitudinea ta inflacarata te impinge sa-ti asumi riscuri si sa improvizezi daca totul esueaza. Nu doar atat, dar competitivitatea ta te mentine intr-o mentalitate castigatoare.

Berbecii sunt cei mai curajosi in a-si urmari obiectivele. Nu se multumesc sa urmeze un plan pentru succes – ei prefera sa fie primii sau cei mai buni in ceva. Chiar daca sansele sunt impotriva ta, ai rezistenta si determinarea de a incerca din nou pana cand ajungi pe primul loc. In plus, ca semn cardinal, esti mereu plin de idei inovatoare, ceea ce iti ofera un avantaj numai datorita ideilor tale inovatoare. Indiferent daca ai planuri pentru ligile mari sau ai intra in cartile de istorie, nimic nu te impiedica sa atingi succesul suprem.

Horoscopul sezonului Taur 20 aprilie – 21 mai 2023. Cum jonglează zodiile printre două eclipse și un retrograd, sub puterea năvalnicului Taur

IMPORTANT! Din 21 aprilie 2023 a început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

Mesaje de Sfantul Gheorghe. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Gheorghe. Urari de Sfantul Gheorghe

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Ai un ochi critic pentru detalii, Fecioara, iar nevoia ta de a crea un precedent si de a veni cu cea maibuna versiune a ta sunt cateva motive pentru care atragi atat de mult succes in viata. Fecioarele sunt incredibil de deosebite si se mentin la un standard inalt. Esti un semn de pamant, care iti ofera in mod natural o atitudine cu picioarele pe pamant, care te ajuta sa ramai concentrat asupra obiectivelor tale.

Fecioarele sunt cele mai flexibile dintre semnele pamantului datorita modalitatii lor mutabile. Aceasta inseamna ca sunt dispusi sa-si ajusteze planurile pentru a gazdui noile oportunitati mai usor decat celelalte. Cu flexibilitatea ta in tandem cu natura ta perfectionista, pur si simplu nu vei accepta nimic mai putin si asta se aplica in special pentru nevoia ta de a fi implinit.

Pentru Fecioare, succesul nu este neaparat legat de cariera, dar oricare ar fi versiunea ta a succesului – sa fii cel mai bun organizator de petreceri din grupul tau de prieteni sau sa ai o stare exceptionala de acceptare a vietii sunt suficiente pentru Fecioara sa se simta implinita. Fecioarele gasesc cel mai mare succes atunci cand traiesc in aliniament zilnic cu cea mai inalta chemare a lor.

Horoscopul sezonului Taur 20 aprilie – 21 mai 2023. Cum jonglează zodiile printre două eclipse și un retrograd, sub puterea năvalnicului Taur

IMPORTANT! Din 21 aprilie 2023 a început Mercur retrograd în Taur. Chiar ni se întoarce viața pe dos? Ce explicații au astrologii

Mesaje de Sfantul Gheorghe. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Gheorghe. Urari de Sfantul Gheorghe

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/04/2023