Shop
Ultimele 100 de articole

Articole cu eticheta 'dermatita atopica':

Dermatita atopica la bebelusi

Dermatita atopica la bebelusi si copii. Tot ce trebuie sa stie parintii despre dermatita atopica

Dermatita atopica la bebelusi si copii. Dermatita atopica se manifesta prin aparitia pe piele a unor zone iritate, cu senzatii de mancarime.

detalii

Dermatita atopică. Cum scăpăm copiii de pielea roșie, iritații, mâncărimi și vezicule suprainfectate?

Dermatita atopică este una din cele mai des întâlnite afecțiuni ale pielii copiilor. Denumită și eczema atopică, dermatita este o afecțiune cronică, intens pruriginoasă.

detalii
Atoderm-Intensive-F500ml

Super-Mami se asigură că Super-Bebe nu va face dermatită atopică

Dermatita atopică se dezvoltă atunci când există o predispoziție genetică. Dacă unul dintre părinți are dermatită atopică, atunci sunt 30% șanse ca și bebelușul să moștenească aceleași caracteristici ale pielii. Dacă ambii părinți au dermatită atopică, probabilitatea crește cu până la 70%. Adulții cu dermatită atopică trebuie să fie foarte atenți la nevoile bebelușilor lor pentru a acționa chiar de la naștere.

detalii
LaRochePosay-Lipikar

Afla legatura dintre dermatita atopica, rinita alergica si astm

Dermatita atopica este a doua cea mai intalnita cauza pentru care oamenii vin la dermatolog. Dermatita atopica este o afectiune ereditara care apare atunci cand bariera cutanata este slabita, iar microbiomul de la nivelul pielii este dezechilibrat.

detalii
LIPIKAR-BAUME-AP

Dermatita atopică, fără secrete

Există o afecțiune inflamatorie a pielii care atinge peste 50 de milioane de oameni numai în Europa și 20% din copii în întreaga lume. Jumãtate dintre aceștia nici măcar nu ne pot spune cât de greu le este – sunt mai mici de 6 luni.

detalii
sfatulparintilor.ro - piele copii iarna - stockfreeimages_com

Cum aveti grija de pielea copiilor iarna?

Anotimpul rece aduce cu sine modificari la nivelul pielii copilului, de la uscaciune, usturimi, intepaturi pana la inrosirea pielii, descuamare, fisurarea zonelor expuse la frig (fata, urechi, gat si maini) si chiar aparitia eczemei.

detalii
sfatulparintilor.ro - laura patrascu expert aptamil

Expertul Aptamil raspunde parintilor: dermatita atopica

Odata cu venirea pe lume a noului membru din familie, apar numeroase provocari carora trebuie sa le faceti fata din proaspata ipostaza de parinti.

detalii
sfatulparintilor.ro - Florasone - Secom

Asa tii sub control dermatita atopica

Mancarimea, uscarea si aparitia de leziuni la nivelul pielii sunt cateva manifestari date de dermatita atopica, afectiune dermatologica frecventa la persoanele cu predispozitie genetica spre alergii.

detalii