Dam startul inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition – editia #13! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dam startul inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition – editia #13!

Sfatulparintilor » Școlari » Educație scolari » Dam startul inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition – editia #13!
Adriana Alionte - vicepresedinte Asociatia Shakespeare

Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs National de creatie in Limba Engleza – revine in forta in acest an! 

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie da startul unei noi intreceri menite sa va puna la incercare creativitatea si originalitatea! Este vorba despre Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare gratuita, dedicat elevilor de gimnaziu si liceu din toata tara.

Concursul, aflat la cea de-a 13-a editie, se bucura de o mare popularitate in randul tinerilor pasionati de limba engleza, anual fiind inscrise peste 4.000 de eseuri din toate judetele tarii

Daca ai intre 11 si 19 ani, esti pasionat de limba engleza, o vorbesti fluent, esti creativ si stapanesti bine arta argumentarii, te asteptam sa-ti demonstrezi maiestria in cadrul Shakespeare School Essay Competition – editia a 13-a!

Tema concursului: La editia din 2021, participantii sunt provocati sa scrie un eseu original, in limba engleza, cu titlul „Five valuable lessons I learnt in 2020” („Cinci lectii valoroase pe care le-am invatat in 2020”).


Participantii isi pot inscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competitiei, intr-una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limita de inscriere in concurs este 31 martie 2021.


Concursul ofera celor 30 de finalisti numeroase premii, constand in cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, dictionare, rechizite si multe alte suprize.

In plus, toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare, pe care o pot folosi pentru a-si completa portofoliul educational. 

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune, originale si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri live, in limba engleza, cu finalistii. 

Diplome si distinctii si pentru profesori, pentru sustinerea si indrumarea oferita participantilor la competitie.

Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va primi un “Certificat de Excelenta” din partea Shakespeare School.

Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2020, vor primi un “Certificat de Merit”.

Trofeul Excelentei – Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 8 iunie 2021.

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza, oferindu-le totodata sansa unei experiente unice, intr-o tabara internationala de studiu.

“Multumesc inca o data pentru tot! A fost o experienta frumoasa! Ma bucur ca am putut participa la concurs si ca ati oferit participantilor atatea oportunitati. Tema eseului “Imagine a world where teachers are replaced by A.I.” (“Imagineaza-ti o lume in care profesorii sunt inlocuiti de inteligenta artificiala”)” mi-a placut foarte mult!”, a declarat Mara Ioana Joarza, castigatoarea premiului I, categoria 11-14 ani, la editia din 2020 a Concursului.


Mai multe detalii despre tema, regulament si inscriere pe www.shakespeare-school.ro, sectiunea Competitii, sau AICI.

Data articol: 18/01/2021