Shop
Ultimele 100 de articole

Copiii mari, probleme mari? Rezolvă-le cu memoratoarele editurii Gama!

29 octombrie 2013, , Vizualizări:
memoratoare Editura Gama

Pentru că acum „învaţă cum să înveţe”, am creat pentru copilul tău o colecţie de memoratoare care să îl ajute să reţină lecţiile fără dificultate. Noile memoratoare ale editurii Gama sunt bine structurate, iar fişele folosesc formulări scurte şi concise, scheme logice, tabele şi evidenţieri grafice.

 

 

Clasa a V-a

memoratoare-cls-5-(2)

Trecerea de la îndrumarea învăţătorului la ritmul alert de predare al profesorilor poate fi dificilă. Notiţele, luate pe fugă, se dovedesc de multe ori incomplete, iar elevul întâmpină dificultăţi când pregăteşte materia pentru a doua zi. Fiindcă, de multe ori, informaţiile nu sunt organizate logic nici în lecţia din manual, îndeamnă-ţi copilul să folosească memoratoarele editurii Gama. Îi va fi mult mai uşor să înţeleagă materia!

 

 

 

Clasa a VI-a

memoratoare-cls-6-(2)

Este momentul când copilul îşi descoperă stilul de învăţare. De cele mai multe ori însă, lecţia din manual este complicat formulată, iar informaţiile nu sunt organizate logic. Din acest motiv, elevul memorează adesea doar lecţia schematizată din maculator şi riscă să înveţe superficial. Schematizarea lecţiei din manual pe care o va găsi în memoratoare ajută elevul să reţină toate noţiunile necesare şi să-şi creeze propriul sistem de sistematizare a informaţiilor.
Clasa a VII-a

memoratoare-cls-7

Copilul tău are acum cea mai potrivită vârstă pentru a învăţa să înveţe! Este momentul în care la şcoală se pune accent pe ştiinţe precum fizica sau chimia, iar reţinerea formulelor este esenţială pentru înţelegerea şi lecţiei. Memoratoarele editurii Gama conţin cele mai importante noţiuni ce trebuie învăţate şi reprezintă un real ajutor pentru elev, care descoperă astfel cum poate sintetiza informaţiile din manual şi care este cea mai potrivită metodă de învăţare pentru el.

 
Clasa a VIII-a

memoratoare-cls-8-(2)

Este primul an în care va da teză la geografie sau istorie şi ultimul în care se mai poate pregăti pentru admiterea la liceu. Memoratoarele „Limba română: fonetică, vocabular, morfologie şi sintaxă” şi „Matematică: algebră şi geometrie” conţin materia claselor V-VIII şi sunt extrem de utile pentru recapitularea materiei înaintea examenului de capacitate. Celelalte memoratoare pentru clasa a VIII-a îl ajută să reţină rapid lecţiile şi să economisească, astfel, timp pentru pregătire suplimentară la materiile de examen.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.