Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai în vogă ghiozdane în 2014

09 septembrie 2014, , Vizualizări:
ghiozdane

Din ce în ce mai mult, cumpărăturile pentru rechizite sunt dictate de tendințe, iar factorul decisiv în alegerea acestora rămâne emoția pe o care o transmit celui care se va bucura de ele. Acest lucru se întâmplă deoarece copiii au devenit, în ultima perioadă, partenerii de cumpărături ai părinților și au un cuvânt de spus atunci când se discută despre obiecte care îi vizează în mod direct. Astfel, dacă ar trebui să alegem între un ghiozdan simplu, monocrom și unul încărcat de animații, plin de culori și forme, tindem săînclinăm către cea de-a doua variantă, chiar dacă prețurile sunt mai ridicate. De ce? Pentru că dorim să-i oferim copilului nostru mai degrabă experiențe decât simple obiecte și pentru că punem înainte de orice altceva confortul și bucuria sa.

 

 

Astfel, din nevoia de a răspunde tendințelor și de a-i face fericiți pe cei mici, au apărut ghiozdanele cu licențe Disney ce înfățișează cele mai în vogă personaje din animațiile preferate ale copiilor. Noi ne-am interesat ce animații sunt în topul preferințelor copiilor și am făcut o selecție de ghiozdane pe care orice prichindel și le-ar dori. Am aflat că Doctorița Plușica, Frozen, Minnie și Violetta sunt personajele adorate de fetițe, băieții rămânând fideli lumii SF. Aceștia aleg să poarte în spate reprezentări ale personajelor din Transformers și Star Wars.

 

ghiozdane diverta

Vedetele acestui sezon rămân, în continuare, ghiozdanele echipate Disney, atât pentru grădiniță cât și pentru școala primară, ideale pentru părinții care doresc să scape de corvoada de a cumpăra rechizite separat. Iată ce puteți găsi în magazinele Diverta:

 

 

Pentru preșcolari

 

 

visual campanie

 

Pentru ciclul primar

 

Bineînțeles, acestea sunt doar niște sugestii. Mai multe ghiozdane cu licențe Disney puteți găsi în magazinele Diverta și pe www.dol.ro.

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.