Shop
Ultimele 100 de articole

Top 8 ponturi sa ramai gravida mai repede

03 septembrie 2019, , Vizualizări:
sa ramai gravida mai repede - sfatulparintilor.ro - cum sa ramai gravida - conceptie - preconceptie - stockfreeimages.com

 

5. Ca sa ramai gravida mai repede, fa sex inainte de ovulatie

De multe ori, cuplurile sunt confuze cu privire la cel mai potrivit moment de a face sex in raport cu momentul ovulatiei partenerei. Exista doar o mica fereastra disponibila si deschisa lunar ca sa poti concepe un copil. Ovulul femeii, proaspat eliberat din ovar, traieste maximum 24 ore, in timp ce sperma poate trai si 5-7 zile o data eliberata si prezenta in corpul femeii. De aceea, sexul intens in perioada dinaintea ovulatiei creste sansele conceperii copilului.

 

 

6. Nu te baza pe metoda calendarului ca sa anticipezi cand ai ovulatie

Multe cupluri nu sunt suficient documentate si fac sex pentru a concepe un copil asa cum au auzit din folclor, respectiv cam in jurul zilei 14 de ciclu. Aceasta vorba poate fi valabila pentru femeile care au un ciclu regulat de 28 de zile luna de luna, stiut fiind ca ovulatia are loc cu 14 zile inainte de data urmatorului ciclu menstrual. Metoda aceasta nu este deloc indicata atunci cand femeia are ciclu neregulat, chiar si o variatie de cateva zile a datei urmatorului ciclu duce la o alta data a ovulatiei lunii anterioare. In plus, multe femei nu ovuleaza fix la jumatatea ciclului menstrual, pot avea si ovulatii spontane, asa incat o metoda dupa ureche nu este cea mai buna idee. Astfel se intarzie obtinerea sarcinii si cuplurile trag gresita concluzie ca pot avea probleme de fertilitate.

 

 

7. Daca vrei sa ramai gravida mai repede, nu te baza doar pe schema de fertilitate

Schema de fertilitate este buna sa ai o evidenta cu privire la cum iti evolueaza ciclul menstrual luna de luna dar nu e cea mai buna idee sa iti fie ghid pentru a concepe un copil. La momentul in care iti dai seama cand ai ovulatie, deja ai ovulat. Schema aceasta insa te ajuta sa vezi cum stai cu regularitatea ciclurilor si a ovulatiei ca tendinta generala a corpului tau. Insa foloseste testul de ovulatie daca chiar te grabesti sa ramai gravida.

Daca vrei sa stii mai multe despre schema de fertilitate, citeste articolul “Sfaturi cum sa ramai gravida”.

 

 

8. Inainte sa incerci sa ramai gravida, fa o vizita la medic

Asigura-te ca esti in conditii bune de sanatate si verifica-te la medicul de familie si ginecolog. Infectiile netratate, bolile cu transmitere sexuala sau sanatatea subreda pot afecta atat sansele sa ramai gravid, dar si sanatatea ta si a copilului daca ai ramas gravida. Este bine sa consulti un medic, pentru a primi sfaturi cu privire la pregatirea corpului tau pentru marea transformare pe care o implica graviditatea.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax