Shop
Ultimele 100 de articole

Semne ca ceasul tau biologic îți spune ca este timpul sa faci un copil

25 aprilie 2019, , Vizualizări:
organele corpului uman - ceas - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - personal-885547
Chiar daca viața ne poarta pe drumuri diferite, ar trebui sa ne așteptam ca, la un moment dat, sa ne dorim din ce în ce mai mult sa devenim mame. Așa cum vei afla și din articolul de mai jos, aceasta schimbare de atitudine este legata de ceasul biologic al fiecareia dintre noi, care este capabil sa ne transmita cele mai evidente indicii ale faptului ca viața noastra ar trebui sa se schimbe radical, odata cu venirea pe lume a copiilor noștri.

La ce se refera ceasul biologic feminin

Acest concept se definește atat ca o marcare a abilitații de a concepe, cat și ca o creștere a instinctelor materne, pe masura ce se înainteaza în varsta. De obicei, ceasul biologic începe sa se manifeste odata ce realizezi ca a venit timpul sa ai un copil, legandu-se însa și de scaderea treptata a fertilitații, odata cu trecerea anilor.
Medicii atrag atenția asupra urmatorului aspect: ceasul biologic nu trebuie confundat cu varsta optima de a deveni mama, ci trebuie sa fie asociat cu reducerea posibilitații de a ramane însarcinata, în ciuda unei creșteri a dorinței de a avea copii.
Odata ce atingi un „prag”, vazut de catre cei mai mulți specialiști ca fiind în jurul varstei de 35 de ani, ar trebui sa iei în calcul urmatoarele aspecte:
• Îți va lua din ce în ce mai mult timp sa ramai însarcinata- Întrucat ne naștem cu un numar limitat de ovule, acestea vor scadea din punct de vedere numeric, dar își vor reduce și calitatea, pe masura ce anii trec.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu