Medicina regenerativa lucreaza pentru a inlocui nasul unui pacient suferind de cancer - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Medicina regenerativa lucreaza pentru a inlocui nasul unui pacient suferind de cancer

Sfatulparintilor » Sarcină » Celule stem » Medicina regenerativa lucreaza pentru a inlocui nasul unui pacient suferind de cancer

Pot celulele stem sa functioneze ca un sistem de reparare a corpului? Raspunsul la aceasta intrebare incearca sa-l dea cercetatorii si toti cei care studiaza ceea ce sunt, cum functioneaza si cum pot ajuta celulele stem.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Intr-o varianta scurta si mai pe intelesul nostru, se poate spune ca, DA, celulele stem functioneaza ca un sistem de reparare al corpului deoarece ele se pot divide pentru a completa tesuturile cu noi celule. Aceasta inseamna ca ele au remarcabila capacitate de a se divide in mai multe tipuri de celule ale organismului si au capacitatea de a crea tesut, putand inlocui virtual orice celula a corpului.

 

Reprezinta medicina regenerativa viitorul? Studiile ce au loc in fiecare zi in lume aduc din ce in ce mai multe dovezi care sa sustina cele de mai sus.

 

Si, deci, poate medicina regenerativa, cu ajutorul celulelor stem, sa refaca nasul unui pacient suferind de cancer? Despre acest aspect poti afla mai multe pe StemSure.ro.

 

 

Monica Novac

Dr. Monica Novac

Director Medical

Stem SURE – Banca daneza de celule

www.stemsure.ro

stemsure_logo

 

 

 Credit foto: freedigitalphotos.net

Data articol: 27/05/2013