Au vindecat celulele stem paralizia cerebrala? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Au vindecat celulele stem paralizia cerebrala?

Sfatulparintilor » Sarcină » Celule stem » Au vindecat celulele stem paralizia cerebrala?
celule stem - paralizie cerebrala

In fiecare zi creste numarul dovezilor  care ne arata cum celulele stem vindeca boli incurabile si salveaza vieti. Toate acestea le dau parintilor care decid sa recolteze celule stem la nasterea bebelusului lor certitudinea ca alegerea lor este una buna.

“Facem o investitie pe care ne dorim sa nu o utilizam niciodata“ e afirmatia pe care o fac de cele mai multe ori parintii atunci cand semneaza un contract de recoltare si stocare  a celulelor stem pentru viitorul copilului pe care-l vor avea. Sanatatea copilului si o sansa in plus la viata ii determina pe parinti sa ia in calcul recoltarea de celule stem.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Probabil ca la fel au gandit, atunci cand s-a nascut, si parintii micutului care, pana nu de mult, era intr-o stare vegetativa, suferind de o boala a carei vindecare era pusa sub semnul intrebarii.

Dar, datorita faptului ca micutul a avut stocate celule stem recoltate la nastere,i s-a putut aplica un tratament inovativ, imbunatatirea starii lui actuale fiind  o premiera in lumea medicala. Pentru a afla mai multe despre prima vindecare de paralizie cerebrala cu ajutorul celulelor stem intra pe StemSure.ro.

Dr. Monica Novac

Director Medical

Stem SURE – Banca daneza de celule stem

 

Data articol: 30/06/2013