Shop
Ultimele 100 de articole

Au vindecat celulele stem paralizia cerebrala?

30 iunie 2013, , Vizualizări: 2,286
celule stem - paralizie cerebrala

In fiecare zi creste numarul dovezilor  care ne arata cum celulele stem vindeca boli incurabile si salveaza vieti. Toate acestea le dau parintilor care decid sa recolteze celule stem la nasterea bebelusului lor certitudinea ca alegerea lor este una buna.

“Facem o investitie pe care ne dorim sa nu o utilizam niciodata“ e afirmatia pe care o fac de cele mai multe ori parintii atunci cand semneaza un contract de recoltare si stocare  a celulelor stem pentru viitorul copilului pe care-l vor avea. Sanatatea copilului si o sansa in plus la viata ii determina pe parinti sa ia in calcul recoltarea de celule stem.

Probabil ca la fel au gandit, atunci cand s-a nascut, si parintii micutului care, pana nu de mult, era intr-o stare vegetativa, suferind de o boala a carei vindecare era pusa sub semnul intrebarii.

Dar, datorita faptului ca micutul a avut stocate celule stem recoltate la nastere,i s-a putut aplica un tratament inovativ, imbunatatirea starii lui actuale fiind  o premiera in lumea medicala. Pentru a afla mai multe despre prima vindecare de paralizie cerebrala cu ajutorul celulelor stem intra pe StemSure.ro.

Dr. Monica Novac

Director Medical

Stem SURE – Banca daneza de celule stem

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu