Shop
Ultimele 100 de articole

Workshop Nicoleta Svarlefus: Creeaza ABUNDENTA! Transforma relatia cu banii!

02 octombrie 2013, , Vizualizări:
Workshop Abundenta

Astrocafe.Ro si Nicoleta Svârlefus te invita sambata, 12 octombrie 2013, la workshopul Creeaza ABUNDENTA! Transforma relatia cu banii!

 

La acest workshop de o zi, iti propun sa ne antrenam in a crea abundenta, a ne aseza in fluxul energiei banilor si a construi o punte sanatoasa intre planul spiritual si material.

In aceste vremuri marcate de transformari uriase, atat interioare cat si exterioare, tot mai multi oameni experimenteaza blocaje in plan material si financiar. Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, un spatiu interior curat, o minte clara si o inima puternica. Sa ne apropiem tot mai mult de Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu. Sa ne conectam la Sursa reala a abundentei si puterii, Sinele nostru inalt.

Daca raspunsul tau este afirmativ, macar la una dintre urmatoarele intrebari, acest eveniment a fost creat pentru tine:

Dar daca abundenta este un drept divin pe care fiecare fiinta il are? Si daca, de fapt, realitatea financiara pe care o vezi, este cea pe care o creezi prin convingerile si punctele tale de vedere despre bani?

Abundenta este un drept divin pe care fiecare fiinta il are.  Situatia ta financiara prezenta nu depinde de mediu, de relatii sau de orice alt factor exterior, ci doar de gandurile, crezurile si atitudinea ta in acest sens. Tot ce e nevoie sa faci este sa-ti revendici puterea de a crea si manifesta. Sa faci schimbarea in constiinta si sa te vezi pe tine ca fiind generator si creator al abundentei. Nu banii au putere, ci tu o ai. Nu acolo, afara, e sursa abundentei tale, ci in interiorul tau este, dintotdeauna.

Atitudine incompatibila cu abundenta: lipsa recunostintei, egoism, plangeri, victimizare, alegeri pe baza de frica, ganduri negative, ganduri de atac, judecati aspre la adresa ta sau a celorlalti, neasumarea responsabilitatii. Cu alte cuvinte, o constiinta saraca, o atitudine bazata pe ego, nu poate genera abundenta, ci doar frustrare, nevoi tot mai multe, sentimentul de lipsa permanenta.

Abundenta este un proces de creatie!

Pentru a trai in abundenta, e necesar sa creezi o legatura cat mai stransa cu Sinele tau Divin, sa te concentrezi asupra cauzei (Spiritul) si nu asupra efectului (banii). Apoi, e necesar sa fii prezent, constient, gata sa primesti ceea ce constiinta ta a generat, sa spui „da” oportunitatilor, sa joci jocul, sa permiti.

 

Desfasurare:

Expunere interactiva, exercitii, jocuri, creativitate, surprize si voie buna (musai)- ingredient indispensabil abundentei.

Unde?

Participantii vor fi anuntati din timp.

Cand?

Sambata, 12 octombrie 2013, 10:30- 18:30h (cu pauze mici de cafea si o pauza de o ora in jurul orei 14:30)

Inscriere:

workshop@astrocafe.ro/ 0723 385 558 (Cristina Ciobanu– responsabil inscrieri, organizator si asistent seminar)

Numarul de locuri – limitat. Rezervarea unui loc este posibila doar prin completarea formularului de inscriere si a achitarii taxei de participare.

Investitie:

Pentru alte informatii, te rugam sa ne contactezi prin email sau telefon.

Mai multe detalii aici.

Va asteptam cu drag!

 

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.