Shop
Ultimele 100 de articole

Vacanţă exotică pe insula Kids Club!

04 iulie 2012, , Vizualizări: 185
sfatulparintilor.ro - Baneasa Kids club

Shoppy a ales să îşi petreacă vacanţa de vară într-o destinaţie exotică, pe o insulă foarte draguţă! Este un loc numai bun unde să te bronzezi, să stai la plajă şi să faci baie! Este vorba de Insula Kids Club! Aici înoată de dimineaţă până seara şi nimeni nu reuşeşte vreodată sa îl convingă să facă pauze.

 

În căutările sale, Shoppy a întâlnit foarte multe lucruri interesante şi prieteni dragi. Merea şi Pose sunt doar doi dintre prietenii săi marini, ei sunt responsabili de vremea bună şi păstrarea apei mării caldă pentru baie. De ceva timp însă sunt puţin abătuţi şi nu îl mai însoţesc la fel de des în călătoriile sale subacvatice! Nu a reuşit să afle ce s-a întamplat cu ei, pentru acest lucru are nevoie de ajutorul vostru!

 

sfatulparintilor.ro - Baneasa Kids club

 

La eveniment, îi vom avea alături şi pe prietenii de la Yellow Store, ei sunt responsabili de fotografii aşa că pregătiţi-vă cel mai simpatic zâmbet pentru că aparatele de fotografiat profesioniste sunt focusate pe voi!

 

Astfel toţi copiii, membrii Băneasa Kids Club sunt aşteptaţi sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 11:00 să îl ajute pe Shoppy în această situaţie de maximă importanţă.

Epika Lounge, situat la parterul Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va deveni terenul de joacă al acestora.

 

Îi vom avea alături şi pe prietenii de la Yellow Store, ei sunt responsabili de fotografii aşa că pregatiti-vă cel mai simpatic zâmbet căci aparatele de fotografiat profesioniste sunt focusate pe noi!

 

Mai multe informaţii despre club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

 

În prima sâmbătă din fiecare lună, copiii cu vârste între 4 – 10 ani înscrişi în club îşi dau întâlnire pentru a participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

 

Înscrierea în Băneasa Kids Club este gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din             Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu