Shop
Ultimele 100 de articole

Un nou serial la Disney Channel: Penn Zero – Erou part-time, din 14 ianuarie

04 ianuarie 2017, , Vizualizări:
O nouă serie animată de comedie și aventură are premiera în 14 ianuarie (la 9:30) la Disney Channel: Premiera "Penn Zero: Erou Part-Time".

O nouă serie animată de comedie și aventură are premiera în 14 ianuarie (la 9:30) la Disney Channel: Premiera „Penn Zero: Erou Part-Time”.

 

„Penn Zero: Erou Part-Time” urmărește aventurile lui Penn Zero și prietenilor lui Sashi, ajutorul lui supra-calificat cu jumătate de normă, și Boone, istețul part-time sub-calificat al grupului, în timp ce călătoresc în alte dimensiuni pentru a prelua rolul de eroi pe timp de nevoie. Fiecare misiune poartă echipa în lumi epice imprevizibile unde cei trei trebuie să se lupte cu Rippen, răufăcătorul part-time și minionul său, Larry. Fie deghizat ca un super-erou, prințul-pește, polițistul clovn, un monstru gigant sau jucărie în miniatură, Penn se folosește de toate aptitudinile sale neconvenționale, dar eroice pentru a salva ziua – în felul său propriu.

 

Noi episoade se vor difuza în fiecare sâmbătă și duminică de la 9:30 și în reluare de la 17:05.

 

Seria „Penn Zero: Erou Part-Time” este creată de Jared Bush („All of Us,” „Zootopia”) care este și producător executiv, și Sam Levine („Tarzan,” „Bolt”). De asemenea, Bush este și scenarist, iar Levine are rolul de supervising director și vocea lui Phyllis și Phil.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu