Shop
Ultimele 100 de articole

Un dar util pentru copilul tau. Ia-i bilet la DanceMasters 2020!

19 februarie 2020, , Vizualizări:
DanceMasters 2020

Vrei sa-ti scoti copilul din ecran si gasesti greu ceva care sa-l poata impresiona? DanceMasters este un cadou util si fermecator pentru voi, in familie. 

Un bilet la DanceMasters inseamna o lectie de competitie fara egal: GrandSlam-ul aduce toti dansatorii din topul mondial, un model de efort sublim, de transformare a unui hobby intr-o manifestare de perfectiune, care taie respiratia a zeci de mii de spectatori… veti fi incantati!

Sa vedeti dans adevarat inseamna si o lectie impetuoasa de muzica, de ritmuri: se danseaza samba, rock (jive), cha cha, rumba, paso doble, vals lent (englezesc), vals vienez, tango, quick step, slow fox.

In plus, petreceti ore frumoase impreuna, mancati ceva bun in pauze, admirati si sustineti perechile de dansatori: corpuri atletice modelate de efortul sportiv, salturi, extensii… podiumul mondial la picioarele voastre. 

Ii poti promite accesul la mii de momente pe care le poate face InstaStory, cu care sa-si uluiasca prietenii si despre care sa vorbeasca toti zile intregi, momente pentru care nu trebuie sa ia avionul sa le traiasca, sunt aici, in Bucuresti. 

DanceMasters 2020

Ii poti propune chiar sa isi pregateasca un mic plan pentru postari, sa surprinda cat mai multe clipe exceptionale: copii dansand minunat, detalii de costume nemaivazute, machiaje si coafuri – adevarate opera de arta, secundele de kiss & cry, arbitri sobri sau extravaganti, gesturi neasteptate intre dansatorii din finale, gene false, sau pene din rochii ramase pe ringul de dans, un sarut trimis pe degete de o dansatoare cand se prezinta, lacrimi de semifinale, imbratisari protective intre parteneri, cu antrenorii sau cu parintii lor, mersul preocupat al sportivilor pe holurile Salii, si tot ce mai poate descoperi … Povesti ce merita spuse, si o tema care te aduce mai aproape de copilul tau, de retelele de socializare pe care se afla, de modul in care percepe si se exprima. 

Un exercitiu de parenting care poate sa inceapa neintruziv, cu momente surprinse de tine pentru care ceri la schimb imagini si mai tari, si totul sa se rostogoleasca intr-o distractie in familie.

Totul la Galele DanceMasters 2020 GrandSlam, la Polivalenta in serile 28 si 29 martie. Bilete pe myticket.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.