Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari
1200x628_Nutritia_Pediatrica_20%TEXT

Va recomandam evenimentul Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare, la nutritia la prescolari si scolari, ce va avea loc in 22 februarie 2018, ora 18:00, la Hotel Marshal Garden.

Accesul in cadrul conferintei este gratuit pentru toti parintii.

 

Parintii pot sustine alimentatia rationala si echilibrata a copiilor si dobandirea de obiceiuri sanatoase, inca din primele luni de viata.
Te invitam sa fii alaturi de noi pe 22 februarie la conferinta „Totul despre nutritia pediatrica. De la diversificare si autodiversificare la nutritia prescolarului si scolarului”.
Impreuna cu Ana Maria Ivan v-am pregatit o dezbatere pe topicuri legate de nutritia bebelusului, dar si a scolarului si prescolarului.

Agenda evenimentului este:
– Principiile diversificarii clasice. Avantaje si dezavantaje – cu Irina Costache, Medic Specialist Pediatru si blogger Mamica pediatru
Orice parinte se confrunta in primul an de viata al beblusului cu problema diversificarii alimentatiei. Daca stii cateva principii corecte dovedite si verificate stiintific, diversificarea clasica nu are de ce sa fie atat de complicata.
Ce implica diversificarea clasica, de ce poate sa fie o optiune si care sunt avantajele si dezavantajele acesteia, ne va spune Irina Costache, medic specialist pediatru si blogger pediatricblog.info.

– Principiile BLW (autodiversificarii). Avantaje si dezavantaje – cu Nita Mihaela, Medic Specialist Pediatru, consultant in alaptare.
Multi parinti se gandesc cu teama la acest procedeu. Multi dintre ei s-au dovedit a fi curajosi in abordarea acestui nou curent, autodiversificarea. Principiile BLW urmaresc, in primul rand o autonomie a copilului in relatia cu hrana.
De ce ar trebui sa fie o varianta autodiversificarea, ce aduce nou, care sunt avantajele dar si ce dezavantaje prezinta aceasta alegere, ne va spune Mihaela Nita, Medic Specialist Pediatru, consultant in alaptare IBCLC.

– Practica autodiversificarii. Retete si trucuri – cu Alina Cîţă Ţibrea, blogger BLW si mama.
Autodiversificarea a devenit o reala provocare pentru parinti, mai ales ca la 6 luni este recomandata incepere acesteia.
Ii lasam pe copii sa aleaga singuri, care sunt pasii catre o autodiversificare de succes si cum putem transforma masa bebelusului intr-o distractie, ne va spune Alina Cita Tibrea, blogger BLW si mama.
Alina ne va impartasii si cateva idei de retete si ne va spune secretul unei autodiversificari reusite, din propria experienta.

– Principiile de baza ale unei nutritii corecte la prescolari si scolari – cu Simona Carniciu, Medic Specialist in diabet, nutritie si boli metabolice.
Alimentatia este o parte esentiala din cresterea adecvata a copilului. Educatia si preventia sunt esentiale in nutritia prescolarului.
Este varsta la care nevoile nutritionale sunt in crestere iar copiii isi dezvolta deprinderi si obiceiuri alimentare pentru tot restul vietii.
Dr. Simona Carniciu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, ne va initia intr-o discutie despre ce inseamna nutritia corecta la scolari si prescolari.

Te invitam sa iti rezervi loc aici https://goo.gl/vGbAXq si te asteptam cu drag!

Cuvinte cheie:
Data articol: 14/02/2018