Shop
Ultimele 100 de articole

Teatru pentru copii: Alba ca Zapada, sambata ora 11

26 noiembrie 2010, , Vizualizări: 576

Nu-i asa ca Alba ca Zapada si cei sapte pitici e povestea ta preferata, cea pe care ai ascultat-o mereu cu sufletul la gura? Dar si piticiipe toti i-ai indragit, de la Mutulica pana la Inteleptul. Si cat si-au dat ei silinta s-o pazeasca pe Alba ca Zapada de mama ei vitrega, regina care tot incerca sa-i curme viata, geloasa pe frumusetea copilei!

Ei, cu toate necazurile pricinuite de ea Albei ca Zapada si celor sapte pitici, pana la urma totul se sfarseste cu bine, cu nunta copilei cu un preafrumos print. Da, numai ca de data asta bucuria pricinuita de poveste o sa-ti fie chiar de doua ori mai mai mare. Si stii de ce? Nu ghicesti? Pentru ca vei avea ocazia sa asisti si sa fi prezent la derularea firului povesti, impletita cu o muzica deosebita acompaniata de un dansa al naturii.

 

La Palatul National al Copiilor iti poti duce – maine sambata 27 noiembrie de la ora 11 – copilul la spectacolul muzical de teatru pentru copii, Alba ca Zapada, in reprezentatia teatrului Nae Leonard din Galati. Biletele se gasesc la casa de bilete a Palatului National al Copiilor. Pret/ bilet: categoria I: 20 Ron si categoria II: 15 Ron

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu