Shop
Ultimele 100 de articole

TEATRU: Ingropati-ma pe dupa plinta

31 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Cel de-al cincilea spectacol montat de regizorul Yuri Kordonsky pe scena Teatrului Bulandra aduce în prim plan un text care s-a bucurat de un imens succes în ţara sa natală. Este povestea unei copilării marcate de absurditatea lumii adulţilor, cu o doză serioasă de umor şi poezie, într-un amplu registru de emoţii.

"Îngropaţi-mă pe după plintă", de Pavel Sanaev, este o cronică în miniatură despre dragostea unui copil pentru mama lui, despre obstacolele pe care trebuie le depăşească pentru a putea fi alături de ea, despre sentimente ce nu pot fi înăbuşite şi despre nevoia de dragoste a unei fiinţe umane prinse într-un conflict nimicitor între cele două puncte cardinale ale Universului său: Mama şi Bunica.

Premiera a avut loc pe 14 ianuarie, asa ca poti gasi piesa saptamanal in programul Teatrului BulandraSala Izvor. Distributia e alcatuita din actori a caror interpretare in aceast comedie amara i-a incantat pe criticii de specialitate: Mariana Mihut, Marian Ralea, Claudiu Stanescu, Andreea Bibiri, Marius Florea Vizante.

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu