Shop
Ultimele 100 de articole

Teatru de papusi, Duminica: Amintiri din copilarie

17 noiembrie 2010, , Vizualizări:

 

Continuand stagiunea de spectacole de teatru pentru copii, la sfarsitul acestei luni Domini Domini propune celor mici un spectacol muzical antrenant şi interactiv, într-o producţie inedită, ce are ca  inspiraţie romanul copilăriei noastre: AMINTIRI DIN COPILĂRIE de Ion Creangă. Un roman autobiograpic, un roman al formarii personalitatii unui tanar, transpus acum prin intermediul unei reprezentatii educative si distractive pentru scolari.

 

Povestea simplă şi inocentă a copilăriei îi va încânta fără doar şi poate atât pe cei mici cât şi pe parinti. Cu nostalgie, pustii vor descoperi intr-o varianta plina de haz si bucurie, celebrele aventuri ale lui Nica. Astfel scena Palatului National al Copiilor va deveni duminica, 21 noiembrie 2010, incepand cu ora 10.00, platforma aventurilor din celebrul Humulesti pe care actorii le vor pune in valoare intr-un mod unic, ce ii va conduce pe micuti in lumea magica a  povestilor lui Creanga.

 

Lumea magica a spectacolelor Domini Domini a derulat pana in acest moment reprezentatii de teatru primite cu mare entuziasm de catre copii precum “Vrajitorul din Oz” si “Regele Cocosat” si promite sa ofere in continuare magia lumii fantasticului – taramul feeric al celor mai pretioase personaje de basm. Mai multe detalii va invitam sa aflati de pe site-ul Asociatiei Culturale Maria Domina: www.mariadomina.ro.

 

Va anuntam ca biletele pentru „Amintiri din copilarie” se afla in vanzare la preturi de 20 Lei (Cat I) si 15 ron (Cat a II-a) si sunt disponibile in reteauaVreau Bilet  – et. 2 –  Unirea Shopping Center,  Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la noul magazin  Vreau Bilet din incinta hypermarket Real Vitan, si online pe www.vreaubilet.ro.

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.