Shop
Ultimele 100 de articole

Targul martisorului 2011

25 februarie 2011, , Vizualizări: ...


Intre 25 februarie si 1 Martie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti are loc Targul Martisorului 2011, un loc magic, cu martisoare, bunatati traditionale si spectacole pentru copii!

300 de meşteri ţărani, artişti plastici şi studenţi aşteaptă vizitatorii se târguiască la mărţişoare cu vino-ncoa': mărţişorul tradiţional de Bucovina sau Bistriţa, mărţişoare de criză şi suprarealiste, mărţişoare trendy, emo sau catchy, mărţişoare cât încapă inima şi buzunarul. Fie că luaţi mărţişoarele de drag, pentru a le purta, fie că le dăruiţi, fie credeţi că vă aduc noroc sau că vă feresc de rele, aveţi de unde alege. Şi nu uitaţi vorba ce se spune pe aici, prin Muntenia: "Cine poartă mărţişoare/ Nu mai e pârlit de soare!"

Din cadrul târgului nu lipsesc nici mărţişoarele gastronomice: turtă dulce, dulceţuri, zacuscă, gem de prune, kürtös kalács, prăjiturele de Alexandria şi de Baia Mare, suc de mere de Mălâncrav, miere şi alte bunătăţi şi nici mărţişoarele jucate, create special pentru cei mici. Astfel, trupa de copii a atelierului de teatru de la MŢR, coordonat de Beatrice Iordan, susţine piesa de teatru de animaţie "Zâna din stejarul cu trei crengi".

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu