Shop
Ultimele 100 de articole

Incepe târgul de carte GAUDEAMUS

16 noiembrie 2010, , Vizualizări:

De joi, 18 noiembrie, pana luni, 22 noiembrie, in Pavilionul Central al ROMEXPO are loc a 17-a editie a Targului International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, organizat de Radio Romania. Gasesti aici absolut orice manual si auxiliar scolar pentru copilul tau, dar si carti cu povesti si aventuri care ii vor pune imaginatia la lucru.

 

Aproape 400 de edituri si distribuitori de carte, institutii de invatamant si organizatii culturale vor fi prezente la targ pentru a participa la diverse evenimente si expozitii organizate cu scopul de a promova cuvantul scris, educatia, lectura in randul copiilor si tinerilor.

 

Du-te sa te bucuri de carti bune, lume buna si mirosul ametitor alcartilor proaspat tiparite! Sigur vei gasi lucruri minunate pentru copilul tau si pentru tine si iti vei oferi cateva ore care iti vor umple sufletul. 

 

Programul de functionare al targului este:

<!– #EndEditable –>

Accesul vizitatorilor se va face pe baza de bilete in valoare de 4 lei, sau abonamente valabile pentru toata perioada targului, in valoare de 10 lei. Luni, in ultima zi a targului, accesul publicului va fi gratuit.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.