Shop
Ultimele 100 de articole

Târg de Paşte “Cu iepuraşul prin Obor”

29 martie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - cu iepurasul prin Obor

Şi în acest an, Parcul Obor va găzdui un târg de Paşte, cu zeci de căsuţe de lemn şi standuri expoziţionale, unde maştrii populari şi producătorii vă aşteptă cu minunate decoraţiuni şi produse tradiţionale specifice Sărbătorilor Pascale.

 

Târgul de Paşte “Cu Iepuraşul prin Obor” se desfăşoară  în perioada 30 martie- 15 aprilie 2012 și este deschis zilnic, de la 9:00 la 21:00. Vă așteaptă cu multă turtă dulce, cozonaci, ouă încondeiate, decoraţiuni de Pa’te, ciocolată și alte dulciuri…

 

 

sfatulparintilor.ro - Cu iepurasul prin Obor

 

Mai mult chiar, dacă vreți să cumpărați cadouri pentru cei dragi din timp (să nu vă prindă sărbătorile nepregătiți) tot aici ar trebui să ajungeți, pentru că veți găsi tot felul de picturi, haine și jucării unicate ce se potrivesc de minune în punguțele cu daruri.
• Cadouri inedite
• Degustări şi produse tradiţionale
• Articole de artizanat realizate de meşteri populari
• Terase cu bunatăţi la grătar
Pe lângă acestea, copiii se vor bucura și de prezenţa iepuraşilor pufoşi sau tot felul de idei noi pentru decorurile de Paşte.

 

Imbinând tradiţia cu spiritul cosmopolit al Bucureştiului, Târgul de Paşte îşi aşteaptă vizitatorii cu produse proaspete şi de calitate, expuse în diverse variante, menite să atragă cumpărătorii de toate vârstele şi să creeze o atmosferă festivă, specifică unei sărbători deosebite.

 

Pe aleile parcului Obor sunt montate peste 30 de căsuţe de lemn, frumos împodobite şi ornate cu motive tradiţionale, din care se comercializează produsele alimentare din cele mai diverse, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.