Shop
Ultimele 100 de articole

Țăndărică iese din nou la joacă la Grand Cinema & More

22 septembrie 2017, , Vizualizări: 162
Grand Cinema & More - Teatrul de Animatie Tandarica

Stagiunea 2017 – 2018 a Grand Cinema & More oferă o serie de spectacole potrivite publicului de toate vârstele. Cei mici se bucură, astfel, de 9 spectacole gândite special pentru ei, puse în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică.

Personajele pe care cei mici le știu din cărți sau din poveștile parinților prind viață pe scena cinematografului, într-o serie de 9 povești nemuritoare. Scenarii deja clasice capătă interpretări moderne, iar jocul actoricesc este dublat de proiecții 3D, pentru ca spectatorii mici și mari să se simtă parte din intriga pieselor.

În perioada septembrie – decembrie 2017, în programul cinematografului se adaugă Fata Babei și Fata Moșneagului (23 septembrie, 12 noiembrie), Capra cu Trei Iezi (24 septembrie, 9 decembrie),  Lampa lui Alladin (1 octombrie, 10 decembrie), Alba ca Zăpada (7 octombrie, 18 noiembrie), Motanul Încălțat (8 octombrie, 11 noiembrie), Punguța cu Doi Bani (21 octombrie), Crăiasa Zăpezii (22 octombrie, 16 decembrie), Ursul Păcălit de Vulpe (28 octombrie, 19 noiembrie).

„Reluăm, de fiecare dată, cu drag parteneriatul cu Teatrul de Animație Țăndărică pentru că reușim astfel să ne reiterăm promisiunea, aceea de a face spectacolul mai accesibil, și către cei mai mici dintre pasionați. Ne bucurăm să putem aduce la viață povești clasice, în interpretarea unei echipe de profesioniști, într-o sală pe care copiii să o asocieze doar cu distracția și timpul petrecut în familie”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Programul complet al cinematografului poate fi accesat pe www.grandentertainment.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Centrul Inimii
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu