Shop
Ultimele 100 de articole

Surprizele se țin lanț la OCC

25 august 2020, , Vizualizări:
Școala de șoferi OCC

Curtea Operei Comice pentru Copii (OCC) este un adevărat parc de distracții pentru copiii mari și mici. Încă de weekendul trecut instituția de cultură de pe Calea Giulești 16 a inaugurat câteva atracții fabuloase, precum: Școala de șoferi OCC, Grădina cu Fluturi, Water Fight, Express OCC și Cinema OCC. Toate acestea au venit în completarea activităților deja existente: Aventura Parc, Râul OCC, Observatorul OCC și Ateliere de Creație. 

Începând cu acest weekend, 28-30 august 2020, programul activităților conexe se suplimentează cu:

Program: Vineri: 17:00 – 21:30, Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 14:00 și 17:00 – 21:30.

Accesul la activități se face pe bază de tichete, care se achiziționează de la Magazinul OCC, iar prețul unui tichet este 3 lei.

De asemenea, înainte sau după distracție vă puteți bucura de spectacolele deosebite ale Operei Comice pentru Copii. Biletele pot fi achițizionate de pe Bilete.ro: www.bilete.ro/categorii/pentru-copii/opera-comica/.

Vineri, 28 august

19:30  – baletul Poveste Vieneză, regie: Cătălin Caracaș (Scena Mare)

Sâmbătă, 29 august

11:00 – Călătorii Muzicale (Căsuța din Copac)

19:30 – Poveste Vieneză, regie Cătălin Caracaș (Scena Mare)

Duminică, 30 august

11:00 – Călătorii Muzicale (Căsuța din Copac)

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16, oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite.

De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 9 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, tururile „În Spatele Cortinei”, „Escape Room”, „Games Room”, „Petrecere de ziua de naștere”, „Aventura Parc”, „Abonamente”, „Voluntariat”, aplicația „Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania „Alo, Opera Copiilor?” , traseul „Madagascar” etc.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.