Shakespeare School a lansat cartea pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Shakespeare School a lansat cartea pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Shakespeare School a lansat cartea pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”
sfatulparintilor.ro - ziggy si zaggy

Marti, 27 noiembrie 2012, la Ceainaria Carturesti din Bucuresti a avut loc lansarea cartii pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”, editata de Shakespeare School, in colaborare cu Radio Itsy Bitsy.

Ziggy and Zaggy - Adventures in Englishland

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Conversatiile dintre Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre de la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi si citite de astazi, iar cei mici vor descoperi modalitati noi de a invata limba engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

“Cartea <<Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland>> promoveaza invatarea prin joc, in care parintii si copiii formeaza o echipa. Incercam sa-i ajutam pe copii sa se indragosteasca de limba engleza prin joc, sa simta ca si-au facut noi prieteni. Copiii isi pot da seama ca acum sunt Zaggy, care nu stie prea bine limba engleza, dar pot invata sa vorbeasca la fel de fluent  engleza precum Ziggy. Hai sa ne jucam cu Ziggy si Zaggy”, a declarat prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School, in deschiderea evenimentului.

Cartea reprezinta astfel un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie, intrucat Ziggy si Zaggy vor da lectiile de engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost tiparita la Editura Aramis si este recomandata copiilor cu varste intre 5 si 10 ani. Cartea este disponibila online, pe pagina editurii, si in librarii.

Aparitia editoriala marcheaza totodata o noua etapa in dezvoltarea Shakespeare School, centrul aniversand de curand implinirea a 10 ani de existenta.

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.shakespeare-school.ro.

 

Data articol: 27/11/2012