Shop
Ultimele 100 de articole

Serialul Hotel Transilvania are premiera la Disney Channel luni, 30 octombrie

27 octombrie 2017, , Vizualizări:
Disney Channel anunță premiera unui nou serial animat, Hotel Transilvania, bazat pe filmele de mare succes cu același nume, în data de 30 octombrie la 20:00.

Disney Channel anunță premiera unui nou serial animat, Hotel Transilvania, bazat pe filmele de mare succes cu același nume, în data de 30 octombrie la 20:00. Serialul cu 26 de episoade a câte 22 minute produs de Nelvana studio în Toronto, se concentrează asupra adolescentei Mavis, fiica lui Dracula, și asupra prietenilor săi Hank N Stein, Pedro și Wendy Blob. Pentru că Dracula este plecat pentru a rezolva probleme oficiale de vampiri, Mavis are în sfârșit șansa de a-i arăta tatălui ei ce poate face. Fiind ajutată de prietenii săi, ea decide să își pună în aplicare ideile la conducerea hotelul. Dar în scenă intră Mătușa Lydia, sora mai mare și diabolică a lui Dracula. De fiecare dată când Mavis și prietenii săi sunt pe cale să se relaxeze și să se distreze în sfârșit, Matusa Lydia își dorește și mai multă ordine și impune respectarea tradițiilor la Hotel.

 

Filmul animat de comedie lansat în 2013, Hotel Transilvania, a fost nominalizat la premiile Golden Globe® și a fost filmul cu cel bun debut în luna septembrie în box office-ul din Statele Unite ale Americii, fiind depășit doi ani mai târziu de Hotel Transylvania 2.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu