Shop
Ultimele 100 de articole

Seria animata „O poveste incalcita”, incepe din octombrie, la Disney Channel

27 septembrie 2017, , Vizualizări:
Disney Channel anunta premiera Serialului O poveste incalcita, o serie animata pentru copii, adolescenti si familiile lor, bazata pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

Disney Channel anunta premiera Serialului O poveste incalcita, o serie animata pentru copii, adolescenti si familiile lor, bazata pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

 

Actiunea se desfasoara intre evenimentele prezentate in filmul de lung metraj cu acelasi nume si inceputul filmului de scurt-metraj lansat in 2012, „Incalciti pana la adanci batraneti”. Noua serie de animatie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca despre lume o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta cu adevarat destinul regal. Rapunzel amana momentan coroana si casatoria in pregatire pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta. O vor insoti pe Rapunzel in calatoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Dragastoasa si un nou personaj, Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel.

 

Produs de Disney Television Animation, serialul „O poveste incalcita ” a fost realizat de veteranii in materie de animatie Chris Sonnenburg in calitate de producator executiv si regizor si Shane Prigmore in calitate de co-producator executiv si regizor de creatie. Jase Ricci („Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor. Celebratul artista Claire Keane („Regatul de gheata”, „O poveste incalcita”), fiica lui Glen Keane, o legenda Disney, cel care a dirijat procesul de animatie pentru filmul de lung-metraj, a avut rolul de consultant in dezvoltarea seriei. Kevin Kliesch („Incalciti pana la adanci batraneti”) castigator al unui premiu Emmy va servi ca autor de partituri.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu