SEMNELE TRUPULUI LA COPIL - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

SEMNELE TRUPULUI LA COPIL

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » SEMNELE TRUPULUI LA COPIL

Un ghid despre sanatatea, din cap pana in picioare, a copilului dumneavoastra, la naştere şi in primii ani de viata

Cum aflam ce-l doare pe copilul care inca nu stie sa vorbeasca? De unde ştim daca başicutele de pe piele, buricul bombat, respiratia greoaie, capul tuguiat sau cascatul excesiv trebuie sa ne ingrijoreze sau sunt doar niste manifestari trecatoare? Dupa succesul cartii Semnele trupului. Cum sa afli de ce suferi fara sa mergi la medic, Joan Liebmann-Smith si Jacqueline Nardi Egan propun o completare absolut necesara, de vreme ce tipurile de afectiuni difera semnificativ de la copiii mici la adulti. Usor de consultat, volumul de fata ofera parintilor o harta completa, din cap pana-n picioare, a semnelor maligne ale trupului copilului, indicand mai ales cazurile in care trebuie intervenit rapid si se recomanda consultarea medicului pediatru.

Joan Liebmann-Smith este sociolog specializat in probleme medicale si autor de lucrari medicale, cu o activitate recompensata prin mai multe premii. Articolele pe care le-a semnat au fost publicate in American Health, Ms., Newsweek, Redbook, Self si Vogue. Doamna Liebman-Smith a aparut in numeroase talk-show-uri de televiziune, inclusiv in The Oprah Winfrey Show si in The Body Show.

Jacqueline Nardi Egan este jurnalista specializata in domeniul medical si s-a implicat in dezvoltarea si redactarea unor programe educative pentru medici, pacienti şi consumatori. Doamna Egan a fost editor pe teme medicale la revista Family Health.
Carte aparuta la Editura TREI.

 

Data articol: 30/11/2010