Shop
Ultimele 100 de articole

Scoala de muzica Boem Club, un reper in viata muzicala din Bucuresti

24 ianuarie 2012, , Vizualizări: 369
Sfatulparintilor.ro - Boem Club

Anul 2011 a fost unul cu foarte multe succese pentru Boem Club si noutati pentru cursanti. In 2011 au fost infiintate orele de educatie muzicala pentru prescolari, echipa educationala a fost marita la numarul de 12 profesori, iar numarul concertelor, auditiilor si al initiativelor educational-muzicale Boem Club a crescut. Tot in anul 2011, a fost deschis cel de-al doilea sediu Boem Club din Bucuresti, in zona Razoare, sector 5, iar echipa administrativa a fost marita la 6 persoane. Daca dupa primul an de activitate, peste 250 de cursanti au trecut pragul Boem Club, pana la sfarsitul anului 2011, numarul persoanelor care au urmat cursurile acestei scoli de muzica a ajuns la 1000. Norocosul cursant cu numarul 1000 a primit un voucher cu 4 lectii gratuite la un instrument la alegere intre pian, chitara, vioara, violoncel sau canto.

 

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, introduse in grila de actvivitati a Boem Club in 2011, s-au adresat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si s-au desfasurat pe grupe de 2-3 ani si  4-5 ani. Lectiile au avut in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup, fiecare grupa fiind formata din maximum 5 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

 

In ceea ce priveste rezultatul orelor de curs din cadrul acestei scoli, in 2011 au fost organizate doua concerte de amploare, marca Boem Club: “Lectia de muzica” (12 februarie) si “Poveste de iarna” (10 decembrie), exclusiv pentru cursantii Boem Club. In cadrul celor doua spectacole peste 150 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club, au incantat auditoriul prin acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.
Pentru anul 2012, Boem Club si-a propus sa introduca noi instrumente muzicale de studiu (precum trompeta, flaut saxofon, clarinet, oboi, percutie), lectii de muzica de camera si sa organizeze cat mai multe  concerte si auditii deschise. Tot anul acesta, Scoala de muzica Boem Club va organiza preselectii lunare pentru un cor profesionist de copii. De asemenea, numarul profesorilor care predau in cadrul Scolii Boem Club va creste de la 12 pana la 20 de pedagogi specializati in aria instrumentului lor. Toti profesorii selectati vor fi absolventi de Conservator.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu