Shop
Ultimele 100 de articole

„Schimbul”, in premiera sambata, la Disney Channel

16 februarie 2017, , Vizualizări:
Schimbul

Peyton List si Jacob Bertrand sunt protagonistii celui mai nou film marca Disney Channel Original Movie „SCHIMBUL” care are premiera SAMBATA, 18 FEBRUARIE (ora 17:35) la Disney Channel. „Schimbul” este o comedie de aventuri care ii are in centrul actiunii pe doi adolescenti ce incearca sa anuleze un eveniment misterios in urma caruia cei doi au facut schimb de vieti.

 

Ellie O’Brien (List) incearca sa-si impace pasiunea pentru gimnastica ritmica si problemele cu prietena ei cea mai buna. Intre timp, colegul ei de clasa Jack Malloy (Bertrand) se straduieste sa fie la inaltimea reputatiilor fratilor lui, mari jucatori de hochei, precum si a asteptarilor mari ale tatalui sau si abordarii lui mai dure. Cand o discutie prin SMS despre viata cui este mai simpla ia proportii, Ellie si Jack declanseaza un schimb inexplicabil de roluri. Pe masura ce fiecare incearca sa-si dea seama cum sa traiasca viata celuilalt, comicul apare cand Ellie (in corpul lui Jack) invata despre legaturile dintre frati si limbajul de hochei, in vreme ce Jack (in corpul lui Ellie) trebuie sa descifreze codurile fetelor si cum sa se relaxeze o zi la spa. Si pentru ca soarta campionatului de gimnastica ritmica si locul in echipa de hochei Varsity sunt puse la bataie, cei doi trebuie sa-si dea seama cum sa se intoarca in propriile corpuri inainte ca schimbul sa devina permanent. Fiind fortati sa traiasca la propriu in pielea celuilalt, cei doi capata empatie unul pentru altul si invata lectii valoroase despre propriile vieti.

 

Echipa de distributie a acestui film marca Disney Channel Original Movie o include si pe Claire Rankin in rolul mamei lui Ellie, Summer, pe Darrin Rose in rolul tatalui lui Jack, „Antrenorul” Malloy; Callan Potter si Jesse Bostick care ii interpreteaza pe fratii lui Jack, Gunner si Stryker; Kiana Madeira in rolul lui Sassy Gaines; Eliana Jones in rolul lui Aspen Bishop; Devyn Nekoda in rolul lui Mackenzie Wick; Kolton Stewart in rolul lui Owen si James Godfrey in rolul lui Porter Gibbs.

 

Regia filmului „Schimbul” este semnata de Jay Karas. Scenariul a fost creat de Charlie Shahnaian („The Redemption of Henry Myers”) si Shari Simpson („Sweet Sweet Summertime”), avand la baza volumul cu acelasi nume scris de Megan Shull.  Echipa de producatori executivi ii include pe Fernando Szew, Robyn Snyder si Gaylyn Fraiche din cadrul MarVista Entertainment; Kim Todd si Nicholas Hirst pentru Original Pictures si Sean McNamara. Ric Nish semneaza in calitate de producator.

 

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu