Shop
Ultimele 100 de articole

Recomandările lunii noiembrie 2018 la Disney Channel și Disney Junior

01 noiembrie 2018, , Vizualizări:
recomandările lunii noiembrie 2018 la Disney Channel și Disney Junior

Iata recomandările lunii noiembrie 2018 la Disney Channel și Disney Junior.

 

DISNEY CHANNEL

 

CONTINUĂ PREMIERELE SOY LUNA

Noi episoade din îndrăgitul serial Soy Luna desfășoara povestea cunoscutei Luna Valente. După ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tânără în fața unui nou capitol din viața ei, Luna are parte acum de noi aventuri și va vedea ce prieteni rămân alături de ea în acest nou parcurs.

De luni până joi la ora 18:00.

 

NOI EPISOADE: CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndrăgitul personaj gonflabil, Baymax, revine alături de ceilalți super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante și pline de suspans ce se desfășoară după finalul filmului, în cadrul unui program special de o oră. O mulțime de aventuri îi așteaptă pe cei 6 prieteni!

Din 5 noiembrie, de luni până vineri, la 15:00 si 15:30

 

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: NOI EPISOADE

Marinette și Adrien, doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza și Motan Noir au parte de noi super-aventuri în misiunea lor de a salva Parisul, prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător. În sezonul 2, Adrian remarcă o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl întâlnește pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Moran Noir.

Din 12 noiembrie, de luni până joi la 16:30.

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 AL SERIALULUI MEREU LA MIJLOC

Un nou an in viața familiei Diaz, ne prezintă viața inventivei Harley Diaz și perspectiva sa plină de umor despre diferite momente din viaţa de adolescent si copil mijlociu al unei familii numeroase care trebuie să găsească diferite soluţii pentru a face faţă acestei situaţii. Ea reuşeşte chiar să se remarce, în casa agitată a familiei sale din suburbia Massachusetts-ului.

Episoade noi de luni până vineri la 19:30

 

LANSAREA SEZONULUI 2 DIN SERIALUL CASA LUI RAVEN

Serialul urmărește poveștile amuzante și aventurile a două prietene Raven și Chelsea, fiecare divorțate și cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker și Nia, și fiul lui Chelsea, Levi – și care locuiesc împreună într-o casă agitată, dar amuzantă în care uneori apare și cea mai bună prietenă a gemenilor și vecina lor, Tess.  Fără ca cei mici să știe, Raven are viziuni din viitor și, fără ca ea să știe, Booker descoperă că are aceeași abilitate.

De luni până vineri la 17:00

 

Disney Junior

 

VAMPIRINELE ROCK

Micuții telespectatori și familiile lor au parte de noi surprize de la Vampirina: scurt metraje cu momente muzicale interpretate de trupa Vampirinele Rock.
Vampirina este povestea amuzantă a unei fetițe vampir care se mută cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a găzdui vampiri și spiriduși. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Din 26 noiembrie, de luni până vineri la 17:25

 

 

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂȚELUȘI

Disney Junior vi-i prezintă pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distracție, frații cățelusi din rasă pug, Bingo și Rolly, sunt dornici de aventuri și pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie și învățături în cartierul în care locuisesc, dar și în alte colțuri ale lumii.

De luni până vineri la ora 17:30

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 CU MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE

Serialul dedicat preșcolarilor ajunge este plin cu aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagoniști pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald, de data aceasta la bordul unor mașini și mai rapide.

Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca în curse amuzante și curajoase în jurul lumii și în orașul lor natal, Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes numită Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Din 12 noiembrie, de luni până vineri la 18:00

 

In plus, pentru a sărbători aniversarea de 90 ani a lui Mickey Mouse, pe 17 și 18 noiembrie, vor fi difuzate o mulțime de episoade din serialele Mickey și Piloții de Curse și Clubul lui Mickey Mouse.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu