Shop
Ultimele 100 de articole

Recomandarea noastra: frumusetea toamnei

28 septembrie 2010, , Vizualizări:

Este toamna si avem noroc fie de zile insorite, care ne incalzesc sufletul fie de un miros specific de ploaie si de umed cum numai toamna exista. Toamna insa majoritatea dintre noi suntem agitati si foarte prinsi in responsabilitati parca mai mari ca oricand. Companiile la care lucram au obiective mari sau criza financiara care ne da batai de cap la buzunar tuturor, ne taie din elanul de a ne bucura de frumusetea acestui anotimp, de prezent.

 

Cu toate astea, afara incep culorile toamnei. Gradina Botanica este superba in aceasta perioada a anului. O plimbare prin Cismigiu, admirand doamnele imbracate in haine elegante apartinand modei altor vremuri si savurandu-si pretios maturitatea si anii de experienta, te face sa te gandesti ce repede trece timpul…

 

Ne mutam in Herastrau, unde categoria de varsta este cu mult mai tanara si unde este plin de copilasi, de adolescenti pe role sau plimbandu-si pudelul, razand si bucurandu-se de tineretea lor.

 

Iar in orasul nostru, seara, si-a intrat in drepturi acel aer special de toamna, cand evenimentele au inceput, stagiunile teatrale s-au deschis, lumea buna inca este la terasele restaurantelor cochete si simplul fapt ca esti conectat la acel puls urban te face sa simti ca traiesti.

 

Va recomandam sa mergeti oriunde simtiti ca va este bine. Admirati parcul preferat toamna, dand cu piciorul in frunzele ce vor cadea in curand, alergati cu copilul si culegeti castane, savurati aerul unei toamne superbe, fie ca e soare fie ca ploua. Iesiti din casa, din birou, cu copilul sau fara. Afara e frumos si e bine.

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.