Shop
Ultimele 100 de articole

Participa la conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”, editia a VIII-a

15 mai 2018, , Vizualizări: 593
femei de cariera

PR2Advertising.ro iti recomanda a VIII-a editie a conferintei “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”, organizata de Woman2Woman.ro pe 21 iunie 2018. Evenimentul este destinat antreprenoarelor si viitoarelor antreprenoare, femeilor manager din cadrul companiilor si al celor mai importante departamente si, in general, femeilor interesate de business si antreprenoriat.

 

Sfatulparintilor.ro iti ofera un cod de discount care te va ajuta sa obtii un pret special pentru participarea la acest eveniment. Foloseste codul FdCSfPaCrNi21iun2018 pentru a-ti achizitiona biletul si vei plati un pret special de doar 68 de lei. Asadar, mentioneaza-l in mesajul din formularul de inscriere, inainte ca factura sa iti fie emisa.

 

femei de cariera

 

Profita de voucherul pe care ti-l oferim pentru a participa la a VIII-a editie a conferintei “Femei de cariera” si pentru a beneficia de tot ceea ce iti ofera o conferinta, dar si un eveniment de networking. Vei avea parte de patru ore de informatii despre modalitati de crestere si dezvoltare a afacerii, identificarea oportunitatilor in business, dezvoltare personala, voie buna si interactiune cu alte femei ca si tine.

 

Iata cateva motive sa participi la evenimentul Femei de cariera, din 21 iunie 2018

 

Cea de a VIII-a editie se focuseaza pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei.

Organizatorii ti-au pregatit informatii care te vor ajuta in business-ul tau si speakeri care iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri.

In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in acest domeniu.

Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!

 

Obtii o diploma de participare si/sau o adeverinta de participare
Nu uita de voucherul care iti garanteaza un pret special de doar 68 de lei. Foloseste la inscriere codul FdCSfPaCrNi21iun2018. Asadar, mentioneaza-l in mesajul din formularul de inscriere, inainte ca factura sa iti fie emisa.

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu