Shop
Ultimele 100 de articole

Pampers prin eMAG, cu livrare în 24 de ore

15 iunie 2012, , Vizualizări: 301
sfatulparintilor.ro - eMAG Baby Care

Prin semnarea parteneriatului cu Procter & Gamble, eMAG pune bazele programului eMAG Baby Care. Acest program include în prezent gama completă de scutece Pampers. Produsele sunt disponibile în stoc la categoria „Copii & Bebe”, iar părinții pot intra în posesia lor în cel mult 24 de ore de la comanda online, cu livrare în orice localitate.

 

 

Programul eMAG Baby Care oferă un pachet complet de informații utile, ce ajută părinții să obțină scutecele potrivite pentru copilul lor și va include pe viitor tot mai multe soluții de îngrijire pentru copii, de la cărucioare până la mobilier și jucării.

 

Cel mai important pentru mămici este faptul că pot cumpăra bunuri de strictă necesitate pentru cei mici, fără a trebui să se deplaseze, evitând astfel tot ce presupune achiziționarea de pe rafturile magazinelor clasice: cutii grele, timp petrecut pe drum, necesitatea de a lăsa copilul în grija unei alte persoane în răstimpul petrecut la cumpărături.

 

Echipa eMAG Baby Care a dezvoltat și o serie de servicii personalizate pentru fiecare client. Pachetele ajung în 24 de ore în orice localitate, ofertele de preț sunt competitive, sistemul de comandă este extrem de simplu iar plata se poate face chiar și la livrare.

 

“eMAG Baby Care a fost lansat din dorința de a ajuta părinții să obțină scutecele potrivite pentru copilul lor, în cel mai scurt timp posibil, la un preț foarte bun și fără a se mai deplasa la magazin”, a declarant Lucia Ciucă, Director de Marketing eMAG. “Am ales să oferim și un pachet complet de informații utile, pentru că avem o comunitate foarte puternică și foarte activă pe eMAG, iar mulți dintre clienții noștri sunt la rândul lor părinți”, a mai adăugat Lucia Ciucă.

 

Lansarea programului a avut un efect pozitiv în mediul online. În prima zi 270 de vizitatori au accesat pagina de Facebook  și au adăugat-o în lista de preferințe.

 

Pe lângă scutece, vizitatorii pot cumpăra o gamă variată de produse destinate copiilor, de la cărucioare până la mobilier și jucării, în deplină încredere că vor beneficia de servicii foarte bune, garanții și livrare rapidă”, a mai adăugat Lucia Ciucă.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu