Shop
Ultimele 100 de articole

Modern Dad’s Challenges, editia 5: Echilibrul copil – tehnologie

07 noiembrie 2017, , Vizualizări: 178
cover event MDC 5

Tehnologia a evoluat considerabil, iar o data cu ea si modul in care ne raportam zi de zi la viata, in relatia de cuplu sau fata de copiii de nostri. Cei mici ne vad cum butonam concentrati in fata ecranelor, ca vorbim la telefon, scriem, citim sau ne uitam la filmulete, reactionam la reclame, fotografii sau alte materiale video. Prin intermediul nostru, ei au invariabil acces, inca din primele luni de viata, la tehnologii, dispozitive, aplicatii care pot fi adevarate unelte educative in dezvoltarea lor, dar pot reprezenta si pericole care nu sunt deloc de ignorat. Aici intervine rolul nostru, de parinti, care trebuie sa isi asume niste responsabilitati si sa gaseasca o cale prin care sa imprieteneasca copilul cu tehnologia, dar in acelasi timp sa stabileasca niste limite, adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al celui mic.

 

Pe 15 noiembrie, de la 18.30, la Hotel International din Bucuresti discutam despre “Echilibrul copil-tehnologie, la cea de-a 5-a editie Modern Dad’s Challenges,  alaturi de urmatorii invitati:

 

Parintii de astazi cresc copii digitali, cu abilitati digitale si foarte inteligenti si receptivi la tot ceea ce tine de tehnologie. Ei trebuie sa faca fata la multe provocari, trebuie sa tina pasul cu evolutiile din domeniu si sa se adapteze. Tot parintii sunt cei care trebuie sa decida legat de programul digital al copilului.

Ce tip de emisiuni si programe este in regula sa urmareasca cel mic?  Cat de des si cate minute poate sta in fata ecranului? La aceste intrebari, dar si la multe altele, invitam tatii si viitorii tati sa afle raspunsul la editia a 5-a a Modern Dad’s Challenges.

Inscrierea se face completand formularul de pe blogul Frunzaresc.eu – http://bit.ly/2xo19qL . Locurile sunt limitate (100 de participanti), iar participarea este gratuita.

Brandurile care s-au alaturat la aceasta editie si vin cu multe suprirze pentru participanti sunt: Orange Romania, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, ErFi Romania,  Motorola Romania, DALB – Creator de frumos, Clubul Yves Rocher, Carti cu zumzet, magazinele Next.

 

Sunt alaturi de noi si o serie de parteneri media, carora dorim sa le multumim: Radio Itsy Bitsy, Revista Baby, Sfatulparintilor.ro, RomaniaPozitiva.ro, Asociatia SAMAS, Kinderpedia, Oradenet.ro, Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Tatistaacasa.net, Mamicaautentica.ro,  Laurafrunza.com, Pricopie.com,  Zanascutecel.ro, revelatiideparinte.ro, Annazidezi.com, Styleandthecity.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Sebababy.ro, Supermamici.com, Johannasburg.ro, Unsoideblog.ro, Teavasilescu.ro, Rozsaunu.ro, Laurabucur.ro, Danaganja.ro, Super-Mami.ro, Revelatiideparinte.ro, Gossipme.ro, Go-big.ro,  Ancasdiary.com, Zecelucruri.ro, Meritopoveste.ro, Lullaby.ro, eustiu.ro, adndefemeie.com, Jurnalulcopilului.com, Planetamami.com, suntmama.com, Mamapentrudoi.ro, Mamacudichis.ro, Bebeh.ro, Mamapetoc.ro, Zonamov.com, Styleandthecity.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges –      https://www.facebook.com/ModernDadsChallenges/.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu