Shop
Ultimele 100 de articole

Modern Dad’s Challenges ajunge la Cluj: ”Rolul tatălui și provocările parenting-ului modern”

09 mai 2019, , Vizualizări:
Modern Dad’s Challenges cluj

Modern Dad’s Challenges își face bagajele și ajunge pentru prima data în Cluj, cu un subiect amplu și de actualitate – ”Provocările parenting-ului modern”.  Evenimentul va avea loc marți, 28 mai, ora 18:30, la Cluj Hub.

Astfel, provocăm toți tăticii (și viitori tătici, bineînțeles) din Cluj la o discuție interactivă despre confruntările de zi cu zi a părintelui modern și, mai ales, despre cum ne creștem copiii sănătos și armonios, cu limite și libertate. În cadrul Modern Dad’s Challenges Cluj, vom aborda subiecte de psihologie, sănătate, educație, după cum urmează:

Vor fi alături de noi specailiștii: Dr. Petronela Popoviciu, Medic Primar Medicină de Familie 
Educator Prenatal Certificat Lamaze & Consilier Alăptare; Dorina Poloșan, Antreprenor, Mamă & Coordonator organizație IA Atitudine AZI și alții. Moderatorul evenimentului va fi Sofia Frunză, initiator proiect Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din tara dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Pentru participarea la eveniment este necesară completarea  formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul www.moderndadas.ro, cat si pe pagina de Facebook Modern Dads.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu