Shop
Ultimele 100 de articole

Minimax aduce un nou super serial: ”Talking Tom și prietenii lui”

26 mai 2020, , Vizualizări:
Talking Tom și prietenii lui

De lui până vineri, copiii vor cunoaște cel mai inventive și amunzant grup de prieteni, de la ora 16:00

Minimax le-a adus micuților telespectatori un nou super serial:  ”Talking Tom și prietenii lui”! Un serial plin de invenții, gadgeturi și aplicații, dar și distracție și amuzament. Talking Tom este difuzat din 18 mai, de luni până vineri, de la ora 16:00 și 20:00. 

Senzația globală în lumea aplicațiilor, Talking Tom și prietenii lui, sunt acum vedete ale unui serial de televiziune. Noul desen animat prezintă aventurile echipei care își produce propriul serial în confortul studioului convertit dintr-un garaj al lui Talking Tom. Însă lucrurile nu se petrec conform planurilor.

Înarmați cu gadgeturi tehnice, cu idei grozave și cu un simț neobosit al umorului, Talking Tom și prietenii lui sunt hotărâți să devină staruri cu orice preț pentru invențiile lor. Tom este un pisoi gri tărcat, cu tot felul de idei noi pentru compania sa, iar prietenii săi: Angela, Ginger, Ben și Hank îi sunt alături, gata de acțiune și de distracție, orice s-ar întâmpla. 

”Talking Tom și prietenii lui ” este un serial de desene animate semnat de Outfit7 Limited, inspirat de franciza media cu același nume.

Compania a creat mai multe jocuri de mobil cu animale care repetă ce spune utilizatorul, înainte de a lansa o varietate de aplicații cu personaje de animație. Primul joc, Talking Tom Cat, a fost lansată în iulie 2010. 

În martie 2020, aceste aplicații se numărau printre cele mai populare jocuri, având peste 12 miliarde de utilizatori. 

De luna aceasta,”Talking Tom și prietenii lui” va avea premiera pe TV, numai la Minimax. Serialul plin de veselie, idei ingenioase și tehnologie, este gata să-i încânte pe micuții telespectatori și să le arate încă o parte amuzantă a jocurilor online, atât de la modă în această perioadă. 

#

Despre Minimax: 

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică. 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.