Shop
Ultimele 100 de articole

La Disney începe vacanţa de vară

22 iunie 2012, , Vizualizări: 1,004

În vacanţa de vară, copiii au parte de cele mai noi episoade din animaţiile preferate şi de filmele clasice ale copilăriei, la Disney Channel şi Disney Junior.

 

 

Tarzan, în premieră la Disney Channel

sfatulparintilor.ro - Tarzan - Disney Channel

Sâmbătă, 23 iunie, la oa 14:30, animaţia Disney începe în adâncurile junglei când micul Tarzan este adoptat de o familie de gorile. Chiar dacă este poreclit “rătăcitul fără păr”, de către lider, Tarzan este acceptat de gorile şi crescut ca unul de-al lor. Împreună cu amicii săi, isteaţa gorilă Terk şi elefantul Tantor, Tarzan învaţă cum să “navigheze” printre copaci şi să supravieţuiască în regatul animalelor. Cele “Două lumi” ale sale se contopesc la venirea oamenilor, forţându-l pe Tarzan să aleagă între viaţa civilizată alături de frumoasa Jane şi viaţa aşa cum o cunoaşte el, alături de iubita sa familie de gorile.

 

 

 

 

 

Aerianul Mater, în Desenele animate Maşini

Sfatulparintilor.ro - Cars

Este săptămâna Desenelor animate Maşini la Disney Channel, începând de luni, 25 iunie, până vineri, 29 iunie, de la ora 9:30. În timpul săptămânii Desenelor animate Maşini, poţi urmări noul episod, Aerianul Mater. În afara Casei Cauciucurilor ale lui Luigi, Guido se tot roteşte cu antenele întinse: Mater îl învaţă să zboare. Scepticul Fulger McQueen îl întreabă pe Mater ce ştie despre zbor, iar acesta îi răspunde “Totul!”. Vezi cât cunoaşte cu adevărat Mater despre zbor, în cel mai nou episod din cadrul săptămânii Desenele animate Maşini.

 

 

 

Izzy şi aventurile ei

sfatulparinitlor.ro - Izzy

Începând de luni, 25 iunie, până duminică 8 iulie, de la ora 8:20, 14:45 şi 17:25, o poţi însoţi pe Izzy în aventurile cu piraţi, numai la Disney Junior. Află ce soluţii găseşte grupul de piraţi pentru fiecare problemă misterioasă, cântă împreună cu ei şi colectează bănuţii de aur în cele două săptămâni dedicate piratului tău preferat, simpatica Izzy.

 

 

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu