Shop
Ultimele 100 de articole

Jocurile lui Sunny! Cartea se lanseaza duminica, 19 noiembrie, la Sun Plaza! Ia-ti copilul si vino!

16 noiembrie 2017, , Vizualizări: 158
Jocurile lui Sunny

Dragi pitici, mamici, bunici,

Sa nu ziceti ca nu v-am spus din timp: duminica, 19 noiembrie, incepand cu ora 17.00, va astept la mine acasa, la Sun Plaza, la un super-spectacol ce va insoti lansarea primei mele carti – Jocurile lui Sunny! Nu ca mi s-ar fi urcat la cap celebritatea dupa CD-ul cu cantecele de anul trecut (desi am auzit ca tare v-a placut!), dar cartea mea chiar este… ceva ce nu ati mai vazut.

Pentru ca stiu ca toti sunteti niste copii foarte isteti, in cartea mea (nuuu, nu de scoala!) sunt jocuri anti-plictiseala. Sunt lucruri bine de-nvatat si dialoguri de creat, aveti retete de-ncercat si-aveti chiar si de colorat. Sa stiti copii ca v-am dezvaluit toate secretele unui dragon fericit! Pfiii, dar ce s-o intampla cu mine, de-am inceput sa scriu in rime?!

Jocurile lui Sunny

 

Ce va promit, e lucru mare! Acest spectacol de lansare e unul fara precedent. Voi fi prezent, e evident!  Printesa Bibi – langa mine, Regele Arthur si regine, Puck Spiridusul, cavaleri, domnite si armurieri. Sunt foarte sigur, nu ma mir, c-o sa va-ntreceti in turnir, iar la final (acum aflati!) cu totii veti fi premiati! Ah, sa nu uit: si innobilati! Iar dupa jocuri fel de fel, atat va spun: Bal la Castel! Al vostru sunt, caci nu se poate sa nu dau carti si-autografe. Mai am acum doar de semnat, Sunny, dragonul… talentat!

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe http://www.sun-plaza.ro/event.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu